Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Transportul marfurilor ambalate sau cu forme geometrice regulate

Incarcarea si descarcarea marfurilor ambalate sau cu forme geometrice regulate in si din autovehicule se va face in trepte, incepand de la partea superioara a stivei la descarcare si invers la incarcare.

Incarcarea si descarcarea butoaielor in si din autovehicule se vor face prin rostogolire si prin folosirea obloanelor ridicatoare din dotarea autovehiculelor.

Sacii cu materiale pulverulente vor fi incarcati cu grija, fara a fi aruncati, in scopul evitarii ruperii acestora si imprastierii continutului.

In timpul transportului si manipularilor, paletele plane incarcate cu marfuri trebuie sa fie bine consolidate (in sensul incarcaturii pe paleta) pentru a se evita deplasarea sau rasturnarea incarcaturii.

La transportul marfurilor grele neancorate pe palete, paletele vor fi asezate in caroseria autovehiculului cu latura mica inspre cabina mijlocului de transport.

Pentru stabilitatea incarcaturii paletizate pe platforma autovehiculului, paletele de dimensiuni mici vor fi stivuite in caroserie, intretesut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro