Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Participa si voteaza-ti favoritul in Cursa Bloggerilor la Bob - asigurata de Groupama

Astazi, Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi 2014, se apropie de actul final, festivitatea de inchidere a jocurilor. Statistica jocurilor olimpice arata ca sportivii din 26 de tari, au reusit sa castige cel putin o medalie, iar podiumul pe medalii are pe prima pozitie tara gazda Rusia, cu 33 de medalii, urmata pe pozitia a doua de Norvegia, cu 26 de medalii, si pe pozitia a treia gasim Canada, cu 25 de medalii. Din pacate sportivii romani nu au reusit sa castige nicio medalie, in plus prestatia lor in probele olimpice a fost mediocra din toate punctele de vedere. Cred ca situatia asta ar trebui sa traga un semnal de alarma oamenilor de decizie din sportul romanesc si sa investeasca mai mult in bazele sportive si in sport pentru ca viitoarele generatii de sportivi sa reprezinte Romania cat mai bine. 

Cursa Bloggerilor la Bob - asigurata de Groupama
Tot astazi Cursa Bloggerilor la Bob – asigurata de Groupama este in plima desfasurare si are deja un favorit clar la titlu de campion. Cursa a inceput pe 7 februarie si astazi se apropie vertiginos de finalul de pe 25 februarie. Competitia se desfasoara in online pe blogurile anamorodan.com, nwradu.ro si chinezu.eu, si prin aplicatia de Facebook dedicata cursei bloggerilor. Startul cursei a fost unul cu surle si trambite, dar acum spre final este mai spectaculoasa si palpitanta. Cei trei bloggeri au luat startul in Cursa Bloggerilor la Bob – asigurati de Groupama printr-un articol in care au explicat fiecare ce inseamna Spiritul Olimpic pentru ei personal. Toti participantii la concursul online trebuie sa lase un comentariu la articolul bloggerului pe care aleg sa-l sustina si sa-l voteze in aplicatia de facebook. La finalul cursei bloggerul castigator alege un participant dintre sustinatorii sai si ii acorda un voucher in valoare de 250 euro care se poate folosi pentru achizitionarea de echipament sportiv. 

Groupama asiguratorul oficial al lotului olimpic al Romaniei
La inceputul cursei de bob nu se stia cine si cum va evolua, insa acum avem deja un favorit cert cu sanse mari la castigarea competitiei. Se pare ca fashionistele au fost mai preocupate de moda si stil decat de cursa bloggerilor la bob si au cam lasat-o in urma pe Ana Morodan. La fel si pasionatii de tehnologie, nu s-au putut desprinde de cele mai noi gadgeturi si nu au reusit sa-l propulseze pe Radu Dumitru pe o pozitie de favorit la castigarea competitiei. Despre Chinezu ce sa mai zici, este favoritul publicului, pe care i-a sedus cu zambetul sau larg si buna dispozitie. Este putin probabil ca favoritul sa mai rateze victoria. Asa ca va recomand pe ultima suta de metri sa-l sustineti pe Chinezu si sa-i luati voucherul de 250 euro. Nu ratati sansa de a participa la Cursa Bloggerilor la Bob – asigurata de Groupama si votati favoritul in aplicatia de Facebook dedicata concursului. Premiul este oferit de Groupama asiguratorul oficial al lotului olimpic al Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi 2014. Si nu uita ca cel mai scurt drum de la o problema la o problema rezolvata este oferit de Groupama. 

Articol scris pentru Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro