Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca o pereche de pescarusi impart numai la doi, noi de ce sa nu-i imitam?

A fost un weekend perfect si cat se poate de relaxant. Am lenevit in pat mai mult ca de obicei, probabil si din cauza vremii destul de cetoasa si rece de afara. Am facut o cafea si o savuram citind cateva articole de pe bloguri ca in fiecare dimineata de weekend, o rutina atat de placuta. Mi-am facut curaj si am iesit pe balcon sa vad cum se prezinta vremea afara pentru ca intentionam sa ies putin in oras ca sa vizitez targul cu martisoare deschis cu o zi inainte. Atentia mi-a fost atrasa de cateva sunete stridente. Ma uit in directia din care veneau sunetele si observ o pereche de pescarusi, care zburau in cerc deasupra mea. Uluitor era faptul ca, era pentru prima data cand vedeam in zona pescarusi, avand in vedere ca localitatea este la peste 200 km de tarmul marii. M-am bagat in casa si i-am urmarit o vreme de pe geam.

O pereche de pescarusi
Am revenit la articolele de pe bloguri si la cafeaua care aproape s-a racit. Nu stiu cat timp a mai trecut pana m-am ridicat de la masa si am aruncat inca o privire pe geam. Exact in fata mea perechea de pescarusi s-a asezat pe hornul vilei din fata si imparteau numai la doi o suprafata atat de mica. I-am urmarit o bucata de vreme cum se giugiuleau, cum isi aranjau penajul si se odihneau pe hornul de vis-a-vis. I-am lasat pe iubaretii inaripati sa petreaca timpul impreuna si mi-am vazut de treaba. Cred ca au trecut vreo doua sau trei ore pana cand am aruncat o privire pe geam si am sesizat ca perechea de pescarusi era in acelasi loc impartind acelasi horn. Nici nu ma asteptam ca o sa-i revad in acelasi loc. Aproape instantaneu mi-a trecut prin gand sa le fac o poza. Am avut ceva emotii, ma asteptam ca pana merg sa iau aparatul foto poate isi vor lua zborul si ratez ocazia de a imortaliza perechea. Nu am avut parte de o lumina prea buna sau o pozitie ideala, totusi perechea de iubareti inaripati se observa cat de cat, iar asta e important.


Mi-am adus aminte admirand de la distanta perechea de pescarusi de noul single Vunk feat Andra – Numai la doi. Ce frumos moment mi-au oferit pasarile si m-au pus pe ganduri cat de dragalasi erau impartind totul la doi, ce exemplu elocvent ne poate oferi lumea necuvantatoarelor, noua oamenilor si noi nici nu sesizam. Trebuie doar sa avem rabdare, sa le urmarim si sa tragem invataminte. Natura este extraordinara si scoate la iveala cand te astepti mai putin cele mai pure sentimente de iubire. Stai si te gandesti la perechea de pescarusi care impart totul la doi, de la zbor la suprafata de odihna, exact cum ar trebui sa faci si tu cu partenera. Natura mi-a oferit solutia perfecta demna de urmat prin exemplul perechii de pescarusi, i-am auzit, i-am vazut, i-am admirat de la distanta si imi doresc si eu o iubire fara contradictii si orgolii, fara restrictii si tensiuni. O iubire impartita numai la doi, in armonie deplina asa cum ne-a fost dat de la natura sa avem.

Articol scris pentru Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro