Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Nu exista limita la fapte bune #Campofriofacebine

O campanie frumoasa si umanitara de Ziua Recunostintei are loc in perioada 21-28 noiembrie prin care Campofrio transforma fiecare produs achizitionat in reteaua Carrefour intr-un sandvis care va fi donat unui copil neajutorat din comunitatile doljene, de Ziua Recunostintei. Sub sloganul #Campofriofacebine, proiectul va aduce bucurie in viata celor care au cea mai mare nevoie.

Este greu de crezut dar in secolul XXI civilizatia umana nu a putut eradica saracia si foametea din lume. Ar trebui sa constientizam faptul ca suntem o societate de consum, cumparam mai mult decat avem nevoie si risipim aruncand la gunoi o gramada de alimente. Toate acestea in situatia in care la cateva case sau strazi de noi sunt suflete care fusera tacuti in saracie crunta. Mai ales in comunitatile rurale saracia este prezenta la tot pasul. Aici gasim copilasi care au intr-adevar probleme, care se confrunta cu foamea si saracia crunta, sunt suflete care merita mai mult si au nevoie de ajutorul nostru. Statistic 350000 de copii din Romania copii traiesc in saracie extrema, confruntandu-se deseori cu lipsa unei alimentatii corespunzatoare, a incaltamintei, imbracamintei si a rechizitelor. Numarul lor este infricosator de mare, ramai perplex cand auzi asemenea statistici si faci comparatie cu luxul si risipa ce-o fac familia prezidentiala si camarila pdl-ista care au in comun o singura caracteristica “Lacomia”. O lacomie cronica care-i determine sa fure si sa adune cat mai mult fara sa le pese de marea majoritate a populatiei care traiesc in mizerie si saracie crunta.

Donator de viitor
Este revoltator sa vezi lacomia dusa la extrem familiei prezidentiale si a camarilei din jurul ei, carora nu le mai ajung milioanele de euro, carora nu le pasa de nimeni si de nimic. Niciodata dar niciodata nu am auzit ca macar unul dintre ei sa faca un gest de omenie si sa doneze ceva pentru cei aflati la nevoie, pentru cei care n-au ce pune pe masa, in schimb aud doar cat se imbogatesc si ce achizitii mai fac si ce tunuri de milioane mai dau, calcand cu tupeu pe suferinta multimii.

Apreciez si sustin campania #Campofriofacebine la finalul careia Campofrio doneaza cel putin 8000 de sandvisuri copiilor aflati intr-o situatie delicata. Programul prin care se va desfasura aceasta donatie se numeste „Donator de viitor”, initiata si sustinuta de World Vision Romania. Pornind de la campania #Campofriofacebine, in primul rand as ajuta si sprijini campania cumparand produsele Campofrio din Carrefour. Un alt lucru simplu care nu costa bani este sa donezi sange ca sa faci un binesemenilor tai aflati la nevoie. Ma gandesc la cei 2% pe care pot sa-i redirectionez spre o asociatie sau un ONG care se ocupa si sustine dezvoltarea comunitatilor rurale aflate la nevoie. 


Ma gandesc serios sa ma implic in campania Donator de viitor prin care sa sustin un copil aflat intr-o situatie delicata. Printr-o donatie poti sa aduci o contributie personala la educatia si bunastarea unui copil, dar si la dezvoltarea comunitatii in care el traieste. Esti la curent in orice moment cu evolutia educationala a beneficiarului donatiei tale si primesti o corespondenta constanta. Cu o suma derizorie de sub 2.5 lei pe zi poti schimba destinul unui copil dandu-i posibilitatea sa mearga in fiecare zi la scoala, sa aiba caietele si cartile necesare, sa se duca la doctor cand este cazul si sa beneficieze de tratamentul necesar. Poti s-o faci acum! Alege un copil si devino Donatorul lui de viitor!

Poti afla povestile copiilor accesand pagina de Facebook Campofrio Romania sau pagina de Facebook World Vision Romania. Stim cu totii ca nu exista limita la fapte bune #Campofriofacebine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro