Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Incaltamintea care te tine o viata de la OfficeShoes

Amintirile copilariei ne urmaresc in viata adulta si ne fac sa alegem de obicei produse asemanatoare cu cele pe care le-am avut cand eram mici si de care ne-am atasat atat de mult. Pe timpul comunismului, tin minte ca eram in clasele primare cand s-a bagat marfa la Magazinul Romarta Copiilor din oras. Am stat la coada cu mama o buna bucata de timp, deja nu mai aveam rabdare, dar mama tot ma mobiliza cu promisiuni care mai de care mai atractive ca sa mai ramanem la coada pentru ca trebuie neaparat sa-mi cumpere bocanci. Dupa cateva ore de stat la coada, de aglomeratie, am reusit sa plecam din magazin cu o pereche de bocanci maro nou-nouti. Efectiv m-am indragostit de bocancii mei, care erau cei mai comozi si caldurosi bocanci ce i-am avut pana atunci. Atat de mult i-am iubit incat dupa ce mi-au ramas mici si ma strangeau de abia mai puteam umbla tot mai voiam sa-i incalt. Imi sacaiam parintii sa-mi cumpere bocanci asemanatori de fiecare data, chiar daca nu gaseau mereu la fel. Forma si aspectul de incaltaminte mi-a ramas intiparita in minte ca idealul de bocanc care se potriveste perfect stilului meu, pe care o caut de fiecare data.

CAT Bocanci Colorado
Acum cativa ani am achizitionat, in stilul caracteristic, o pereche de bocanci Caterpillar, de care am fost foarte multumit, inca ii mai am, sunt functionali dar putin se vede pe ei trecerea anilor si ar cam trebui inlocuiti cu o pereche noua. Am cautat in magazine marca in care am incredere si am gasit-o online in magazinul OfficeShoes. Modelul CAT Bocanci Colorado este perfect pentru stilul meu, in materie de incaltaminte. Stiu brandul, am incredere in el si sunt convins ca este cea mai buna alegere pe care pot s-o fac. In primul rand aleg bocancii Cat pentru calitatea materialelor din care sunt confectionati, pentru comoditatea oferita mersului si pentru ca am incredere in brand. Bocancii Cat pot sa fie folositi in orice conditii meteo si pe orice suprafata, in orice anotimp. Confectionati din materiale de calitate, dure si impermeabile la exterior, moi si confortabile la interior, fac din bocancii Cat cei mai comozi si confortabili bocanci ce-i vei incalta vreodata. Pielea de caprioara tratata cu talpa lipita si cusuta fac din bocancii Cat o pereche de incaltaminte impermeabila cu care poti pasi cu incredere ca nu te vei uda la picioare in noroi, balti, parauri, zapada, cu conditia ca apa sau zapada sa nu depaseasca nivelul superior al bocancilor.

Aderenta maxima
Bocancii sunt destul de inalti si-ti cuprind glezna intr-o pozitie corecta, evitand astfel accidente ca luxatii sau entorse, in cazul in care aluneci sau calci stramb din cauza terenului pe care umbli. Talpa este destul de groasa, cu caneluri care-ti ofera o aderenta perfecta chiar daca-i folosesti pe gheata, zapada, suprafete umede si alunecoase, cu ei ai siguranta ca oriunde pui piciorul vei calca in siguranta. Daca-i folosesti in drumetii la munte, poti merge cu incredere pe orice poteca sau traseu accidentat, aderenta talpii este maxima, chiar si pe stanca umeda sau inghetata. Talpa mai groasa si materialele de calitate din care sunt confectionati fac din bocancii Cat o pereche de incaltaminte foarte calduroasa chiar si in zilele geroase de iarna, poti iesi cu ei cu incredere si pe geruri de peste -30 grade Celsius si nu-ti vor ingheta picioarele. Bocancii Cat se intretin si se curata foarte usor, poti chiar sa-i bagi la masina de spalat, nu patesc nimic.

Materiale de calitate
Culoarea si aspectul bocancilor Cat se asorteaza cu orice tinuta casual sau sport. Ii poti purta tot anotimpul friguros cu orice tinuta, in plus isi fac treaba cum se cuvine. Dupa ce i-ai luat o data in picioare si ai mers putin cu ei, vei sti de fiecare data de ce o sa-i preferi intotdeauna. Indiferent de conditiile meteo sau suprafetele pe care mergi, bocancii Cat, iti ofera siguranta mersului pe jos. In plus o pereche de bocanci Cat te pot tine o viata, chiar daca se mai invechesc, calitatea materialelor din care sunt confectionati ii fac cea mai durabila incaltaminte. Inca mai am perechea veche, care este in buna stare si o port cu drag, putin s-a tocit talpa si un pic s-a mai intarit pielea exterioara, asta dupa mai bine de 5 ani de utilizare atat iarna cat si vara la munte. Nu i-as schimba numai cu o alta pereche de bocanci din acelasi model si de la acelasi brand, atunci stiu cu siguranta ca banii i-am investit cum se cuvine.

OfficeShoes.ro
Recomand tuturor magazinul online OfficeShoes, unde vei gasi cele mai bune branduri in materie de incaltaminte si unde gasesti bocanci Caterpillar, incaltamintea ce te tine o viata. Imi plac bocancii Cat se asorteaza perfect cu stilul meu, sunt comozi, confortabili, din materiale de calitate si durabili, te tin o viata.


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro