Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit

UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit, care a demarat in capitala Germaniei, Berlin, traversand Ungaria, Romania, Bosnia-Hertegovina siBulgaria, pe parcursul a 5 saptamani. Turneul a inceput in Romania prin intrarea Cupei in tara in data de 29 septembrie, iar pe data de 4 octombrie ajunge in Bucuresti. In Bucuresti va avea loc vineri o conferinta de presa la care vor participa legendele fotbalului Fabio Capello, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour si Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial al Turneului in Romania. Evenimentul are loc pe 4 octombrie 2013, incepand cu ora 12:00, in incinta expozitiei “UniCredit Walk of Champions”, amplasata in Piata Enescu din Bucuresti.

De cand ma stiu am jucat si iubit fotbalul desi, nu am jucat fotbal de performanta inca mai joc de fiecare data cand am ocazia cate un meci de fotbal. Cred ca cele mai tari meciuri de fotbal le-am jucat in curtea scolii sau in spatele blocului, dar si cele mai lungi partide. Cel mai frumos moment al fotbalului romanesc a fost castigarea Cupei Campionilor de catre Steaua in ’86, inca mai revad cu placere acele momente in inregistrari si traiesc aceleasi emotii de fiecare data la loviturile de departajare aparate de legenda Helmuth Duckadam. Eram destul de mic atunci dar imi mai reamintesc ca dupa meci toti voiam sa jucam portari, era chiar mare batalie in spatele blocului cine sa fie Duckadam si cine sa fie Belodedici, Bumbescu sau Boloni. Anii au trecut si dupa ’90 de foarte putine ori am mai trait intens si bucuria victoriei unei echipe romanesti in fotbal, mai ales dupa introducerea noului sistem al UEFA Champions League din ’92 cu calificarile si grupele. Parca de prea putine ori am mai reusit sa ne calificam macar in grupe, iar apoi si mai rar in primavara europeana, chiar nu pot intelege ce se intampla de nu mai reusim performante notabile cum a reusit Steaua in ’86. Desi multi cred ca performantele Stelei din anii ’80 nu vor mai fi atinse de nicio echipa romaneasca, eu totusi mai sper ca vor mai fi victorii si performantele notabile in dreptul echipelor romanesti de club si macar o data-n viata sa mai aducem in tara Trofeul Champions League.

UEFA Champions League Trophy Tour presented by UniCredit
Intr-adevar meciurile disputate in cadrul UEFA Champions League sunt cele mai spectaculoase si cu cele mai dramatice rasturnari de situatie, cred ca memorabil este victoria in prelungiri a echipei Manchester United, dar si alte meciuri cu deznodamant neasteptat. Cred ca acesta este si farmecul competitiei ofera tuturor cele mai tari meciuri intre echipele de club, naste povesti si legende cum numai fotbalul de inalta clasa poate oferi. Ca sa nu mai povestim despre finalele UEFA Champions League, o adevarata incununare a parcursului celor mai bune echipe de fotbal a momentului, cred ca nu exista alt sport sau competitie care sa exclipseze spectacolul unei finale de UEFA Champions League.

Iubesc competia UEFA Champions League mai ales ca ofera cele mai frumoase si pasionate partide de fotbal, chiar daca le vedem doar la televizor. Cu atat mai emotionant este cand avem si noi cate-o reprezentativa chiar daca doar in grupe, meciurile sunt intotdeauna de exceptie si merita sa le vezi live. Nimic nu se compara cu emotia si atmosfera de la un meci de Champions League, corul suporterilor iti ridica parul in cap, te trec fiori cand simti cum trepideaza stadionul, totul este feeric si la superlativ, iar daca mai si castiga baietii nostri atunci poti spune cu mana pe inima ca ai avut o seara perfecta, nu-ti mai incapi in piele de bucurie. Mi-as dori sa prind in viata asta inca o data un moment in care o echipa romaneasca sa ridice deasupra capului trofeul Champions League si eu sa fie prezent pe stadion sa sarbatoresc victoria.

Pana acum n-am avut ocazia sa vad trofeul, numai la televizor sau pe internet, abia astept sa il vad live sa-l simt aproape, sa-i simt puterea, sa simt tumultul si nazuintele atator jucatori de fotbal de a-l ridica deasupra capului. Apreciez initiativa Unicredit de a aduce trofeul si in Romania si ma bucura enorm acest fapt, o ocazie unica poate intr-o viata sa ajungi atat de aproape de el. Am avut de multe ori emotii cand citeam pe internet sau auzeam stiri cum ca trofeul a fost avariat din cauza unor jucatori care l-au scapt pe jos, ultima data a fost anul trecut cand cei de la Chelsea au anuntat ca a fost avariat trofeul si cei vinovati au fost exclusi din club. Chiar am avut emotii ca nu voi putea niciodata sa ajung in apropierea lui sa-l vad live, mai ales ca era si precedentul cu Real Madrid care au scapat Cupa Regelui si au trecut cu autocarul peste ea. Cel mai mult imi doresc, pe langa celebrul trofeu, sa vad legendele fotbalului international dar si pe Miodrag Belodedici live, oameni pe care i-am vazut doar la televizor, cred ca o sa fie cele mai emotionante si frumoase momente ce le poate trai un iubitor al sportului rege.

Fanii fotbalului, vor avea astfel parte de o experienta de neuitat, intrand in lumea UEFA Champions League si traversand o expozitie presarata cu multe suveniruri valoroase, apartinand unor figuri marcante din lumea fotbalului. Drumul vizitatorilor se finalizeaza cu vizitarea Trofeului, amplasat in cel mai inalt punct, pe puntea unui vehicul special supraetajat, intr-un balcon ceremonial, unde fiecare poate urca si se poate fotografia cu acest simbol al fotbalului la superlativ, fiind transpus in atmosfera de sarbatoare. In plus pasionatii de fotbal sunt asteptati sa traiască atmosfera efervescenta a UEFA Champions League in expozitia Walk of Champions si se fotografieze alaturi de celebrul Trofeu. 


6 comentarii:

  1. am vazut acest trofeu shi in 2009[dar nu m-am pozat cu ea]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum privim lucrurile trofeul este spectaculos. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum este sa ridici trofelul deasupra capului intr-o finala ...

      Ștergere
    2. n-am avut voie nici macar sa ating trofeul datorita unei reguli organizatorice,daramite sa-l ridic deasupra capului.

      Ștergere
  2. n-am avut voie sa ating acest trofeu datorita unei reguli organizatorice.

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut shansa sa vad acest trofeu de 2 ori,doar ca in 2009 doar bucureshtenii se puteau poza,in 2013 shi provincia.in 2009 a fost transportat de un camion shi izolat bine fatza de oameni shi au fost doar sesiune de autografe shi suveniruri.in 2013 trofeul a fost transportat de un autobuz etajat,dar am putut sa ne pozam.organizarea din 2013 a fost mult mai buna decat cel din 2009,avand in vedere ca shi pozele facute in acea zi,au shi fost retushate pe loc,dar shi am putut sa ne vedem pozele pe internet timp de un an.daca n-ar fi fost intzelegerea cu ion tziriac,nu cred ca am fii avut shansa sa vedem acest trofeu shi sa ne pozam cu ea.poate daca ar fii fost cei de la heineken.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro