Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vunk - Vreau o tara ca afara

Anul trecut in vara, multi dintre romani am fost entuziasmati si credeam cu certitudine ca se poate face o schimbare in directia in care se indrepta tara atat din punct de vedere politic dar si economic. Efervescenta si entuziasmul ce l-am simtit a fost doar de moment, pacat ca nu s-a materializat si concretizat intr-o schimbare si a ramas totul la fel. Multi dintre noi, care au circulat prin Europa am putut vedea diferentele care ne despart ca tara si popor de restul Europei dezvoltate in care nivelul de trai este mult mai mare fata de saracia din tara.

#asasishow
Ca o manusa a venit hitul Vunk “Vreau o tara ca afara”, un hit care a prins la public extrem de bine si pe care-l fredonam anul trecut toata vara crezand cu adevarat ca mesajul cantecului chiar o sa intre in mentalul colectiv al romanilor si se vor mobiliza ca sa miscam lucrurile. Cu regret trebuie sa constat ca dezbinarea popurului is incrancenarea din interiorului lui, invrajbire promovata de la cele mai inalte niveluri, dar si catastrofa produsa de guvernarea Basescu-Boc impreuna cu ceilalti PDL-isti care au distrus, furat si saracit toata tara. Versurile graiesc de la sine si surprind de facto situatia si sperantele unei parti a romanilor:


Vreau o tara ca afara
Sa nu ma traga nimeni pe sfoara
Vreau o capitala goala 
Poate asa se mai spala
Vreau sa fiu eu presedinte
Sa arunc cu cu cuvinte
Buzunarele sa nu doara
Vreau o tara ca afara.....

Vreau o tara....
Ca afara...

Vreau o tara ca afara
Sa nu ne tina nimeni pe vara
Vreau o tara sanatoasa
Ca degeaba e frumoasa
Pe stadioane si-n sedinte
Toata lumea are seminte
Totul este intr-o doara
Vreau o tara ca afara

Vreau o tara....
Ca afara

Vreau o scoala ca afara
Vreau sosele ca afara
Vreau spitale ca afara
Vreau o viata ca afara
Vreau o tara ca afara
Va spun pentru ultima oara
Vreau o tara zambitoare
Asta e prima schimbare
Sa avem cu totii de toate
Sa ne ceara viza cei din State
Sa fim cea mai tare tara 
Si restul pe dïnafara

Vreau o tara....
Ca afara.....


Mi-as dori sa vad din nou live aceasta melodie mai ales ca ne apropiem cu pasi repezi de noul concept #asasishow, introdus in show-urile de muzica din Romania. Show-ul electrizant la care ne invita trupa Vunk v-a avea loc la Sala Polivalenta in 3 octombrie 2013 din Bucuresti, incepand cu ora 19. Fanilor si iubitorilor de muzica buna romaneasca, li se pregateste un concert incendiar care nu trebuie ratat, #asasishow made by Vunk.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro