Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa devii expert in Electronomie?

Cand spui Arctic in Romania, fiecare dintre noi se gandeste cu siguranta la frigiderele Arctic cu care am fost atat de obisnuiti inca din copilarie, unii dintre noi ne-am nascut cu Artic si am facut primii pasi sprijinindu-ne de frigider sau alte corpuri de mobilier din bucatarie. Arctic a luat fiinta in 1968, sub o licenta Thomson Houston, realizandu-se prima productie de frigidere romanesti la Gaesti. Cu totii stim gama frigiderelor Arctic din perioada comunista care echipau fiecare locuinta romaneasca, astfel incat, cred ca nu era o locuinta in Romania care sa nu detina un frigider Arctic. Dupa revolutie, Fabrica de Frigidere Arctic de la Gaesti a intrat intr-un proces de privatizare si retehnologizare, a caror rezultate le vedem azi in noua gama de produse electrocasnice destinate consumatorilor romani si din intreaga lume. Astfel gama Arctic in ultimii ani si-a extins paleta de electrocasnice de la aparate frigorifice la masini de spalat, aragaze si hote.

Cele mai noi produse din gama Arctic sunt echipate cu tehnologie TET, o tehnologie de economisire pe termen lung care te ajuta sa obtii ceea iti ce doresti: sa te bucuri de o mai buna calitate a vietii si de un confort sporit si in acelasi timp sa realizezi o importanta economie de energie, timp si bani. Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii si caracteristici performante: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze, EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, sunt doar cateva dintre ele. Te vor incanta prin ingeniozitatea lor si iti vor oferi o multitudine de optiuni de utilizare. Mai mult, de fiecare data cand le vei folosi, vei beneficia de calitatea si performanta lor superioara si de avantajul practic cel mai important economia de timp si bani.

Noua gama de produse Arctic TET
Daca economia de bani este evidenta, in primul rand, la o simpla comparatie de preturi cu alte produse electrocasnice similare de pe piata, economia de timp, trebuie inteleasa prin mecanismul de functionare al electrocasinicelor Arctic si prin rutina noastra zilnica in utilizarea lor. Pentru a evidentia plusurile ce recomanda gama TET, dar si cum se face economia de timp si bani pe termen lung, echipa de la Arctic a realizat si un joculet, denumit generic Electronomic, prin care inveti cum sa economisesti atat timp dar si energie, respectiv bani.

Jucand Electronomic te familiarizezi cu mecanismul si functiile performante ale tehnologiei TET. Joculetul a fost proiectat in genul unui “Nu te supara frate”, cu casute, zar, pion, sarcini de indeplinit si obiective de atins. Jocul este structurat pe principiul economisirii sau a risipirii, atunci cand faci anumite treburi prin casa. Apoi ai o harta a apartamentului, care te ajuta sa-ti faci o strategie in functie de distante si misiuni. Insa fundamentul sunt patratelele care ascund intrebari si cartile cu intrebari, care te pot rasplati cu bani sau timp daca dai raspunsul corect. Raspunsurile sunt intrebari generale despre rutina noastra zilnica in locuinta, dar si despre obiceiurile noastre, la care trebuie sa raspunzi prin DA sau NU. In functie de raspunsuri iti poti da seama cat esti de eficient si daca alegi intotdeauna sa faci lucrurile in cel mai economic mod. La finalul jocului iti poti face o evaluare in functie si de raspunsurile date, ca sa vezi cat esti de eficient si electronomic in gospodarie.

Tehnologie de Economisire pe Termen lung
Recomand tuturor sa joace Electronomic pentru ca traim intr-o lume plina de facilitati, dar le utilizam doar pe jumatate ca sa ne inlesneasca viata. Pentru ca ne plangem tot timpul de lipsa de timp si bani, dar pierdem din vedere economiile care ne sunt cel mai la indemana. De aceea este recomandat sa folosim cu mai multa inteligenta aparatele care ne construiesc confortul caminului, iar noua gama de electrocasnice Arctic TET ne propun un principiu solid si durabil, anume tehnologia de economisire pe termen lung. A sosit timpul sa descoperim electrocasnicele care ne ajuta sa economisim, gandite si realizate sa aiba grija de bugetul dar si de timpul nostru liber.

Asadar Arctic te provoaca sa economisesti intr-o lume in care esti tentat mai degraba sa risipesti, astfel invata si aplica principiul economisirii in propria locuinta si descopera cel mai bun aliat in noua gama de electrocasnice Arctic TET cu functii de economisire pe termen lung.

Ne putem imagina cu usurinta cate oportunitati avem daca dispunem de timp liber si bani, chiar putem face o multime de lucruri, astfel recomand tuturor electrocasnicele special dezvoltate de Arctic pentru a raspunde necesitatilor tale si stilului tau de viata pragmatic. Economiseste cu TET pentru ca toate dorintele tale sa ti se indeplineasca. 

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

2 comentarii:

  1. Felicitari, Iuliu! Intr-adevar iti prieste si te motiveaza sa castigi! Si acesta mi se pare unul din cele mai bune 10 articole pe care le-am citit in aceasta campanie! Mult succes inainte!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro