Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Descopera "Mozaic" - Nicu Alifantis

Cred ca nu exista cuvinte prin care sa exprimi recunostinta si multumirea unui om, un om special inzestrat cu multe calitati pe care noi ceilalti nu suntem in stare sa le recunoastem si sa le apreciem. De multe ori suntem tentati sa trecem scurt peste evenimente ca si cand ar fi ceva normal in viata de zi cu zi, insa totusi daca stam sa ne gandim si sa ne uitam in urma ce am lasat sau am facut, putem constata ca de departe, nu am facut atat de multe, precum un om ca Nicu Alifantis in 40 de ani de activitate artistica. 
"Mozaic" - Nicu Alifantis
Nicu Alifantis s-a nascut in Braila, la 31 mai 1954 si este cantaret de muzica folk, poet si actor roman contemporan. Si-a inceput activitatea artisitica in anul 1973 si pana in prezent a incantat miile de spectatori si telespectarori cu prezenta sa scenica si interpretarile de exceptie. Eu am facut cunostinta cu Nicu Alifantis prin intermediul Cenaclu Flacara in timpul regimului comunist si de pe inregistrarile de muzica folk de pe casete audio ale vremii. 

Timpul trece pentru toti la fel, mai ales dupa ce depasim o anumita varsta parca o intinde la galop, trezindu-te ca aduni in buchet ani si ani tot mai multi. Maestrul Nicu Alifantis a adunat 40 de ani de cariera artistica, prilej cu care doresc sa-i aduc multe multumiri, un sincer omagiu si un calduros “La Multi Ani!” si multa sanatate inainte de toate. Cu prilejul aniversarii celor 40 de ani, Nicu Alifantis daruieste tuturor un nou album intitulat “Mozaic”, pe care-l descrie mai mult decat sugestiv astfel: 

“A fost o poveste de dragoste, spusa in diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic. 

Un amalgam de ritmuri si stiluri muzicale, de instrumente clasice si exotice, de sonoritati neasteptate, precum o imbratisare deosebit de tandra. 14 cantece dedicate femeii, dragostei si prieteniei, fiecare cu istoria sa. 

Nicu Alifantis” 

Noul album in format CD + Carte poate fi achizitionat in Bucuresti si in tara la: Carturesti, Librariile Humanitas, Librariile Librarium, Librariile Alexandria, Mediagalaxy/Altex, Domo. In sustinerea si promovarea albumului vor fi organizate concerte iar biletele pentru spectacolele din 20 si 21 mai 2013 sunt puse in vanzare la Opera Nationala Bucuresti si online pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro. 

La Multi Ani !

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro