Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Solutii simple - MOOG

 Rulmenti roata

Provocare - MOOG a ajuns la concluzia ca designul bucsei verticale montate pe bratele de suspensie uzuale pentru VW poate fi imbunatatit.

Versiunea existenta a sectiunii din cauciuc a fost fabricata cu zone goale si rigiditate inferioara care a rezultat intr-un joc excesiv, lucru care in anumite cazuri poate provoca o conducere anormala.

Solutii simple - inginerii MOOG au reproiectat componenta, modificand-o cu un material din cauciuc mai rezistent si un design imbunatatit, eliminand zonele goale si prevenind astfel jocul excesiv al bucsei in timpul deplasarii vehiculului. Aceasta actiune imbunatateste experienta de conducere si mareste ciclul de viata a pieselor.

Rulmenti roata Mercedes

Provocare - au descoperit ca, in anumite ocazii, din cauza distantei apropiate dintre aceste brate de suspensie si suprafata soselei, umezeala a patruns pana la articulatie prin burduful antipraf din cauza etansarii slabe. Aceasta a cauzat coroziunea si uzura prematura a articulatiei sferice.

Solutii simple - pentru a rezolva aceasta problema, am solicitat inginerilor nostri sa conceapa un design mai eficient pentru diverse componente ale bratului. Spatiile posibile dintre burduful antipraf si piesa metalica conjugata au fost eliminate prin utilizarea unui design care a presupus vulcanizarea burdufului antipraf pe cuzinetul superior metalic. Diametrul surubului cu cap sferic a fost redus de la 30 mm la 25 mm (in conformitate cu ultima specificatie OE) si pentru a inlocui cuzinetul din plastic folosit la designul anterior, surubul cu cap sferic este sustinut acum de piese metalice care au doar un strat subtire din poliacetal pentru a oferi o suprafata de frecare mai redusa.

Prin urmare, puteti sta linistit: datorita acestui design nou si durabil, aceasta piesa MOOG este garantata pentru o durata de viata fara egal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro