Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Optimism in privinta viitorului

FLENNOR GmbH ofera produse auto, in intreaga lume, pentru aproape toate aplicatiile. Managementul calitatii face din aceasta companie una de mare succes. Prin urmare, FLENNOR isi indreapta atentia nu numai la produsele ci si la serviciile pe care le ofera.

FLENNOR este pe piata naționala si internationala pentru piese de schimb auto inca din 1935, cand a fost fondata ca si divizie a Grupului Walther Flender, a carei activitate de baza este manufacturarea curelelor de transmisie sincron. FLENNOR are sediul in Dusseldorf, iar depozitul central se gaseste in Monchengladbach; birouri de vanzari in cadrul depozitelor Strasbourg, Franta, si Aurora, Statele Unite ale Americii. Ca parte a Walther Flender Grup, FLENNOR este caracterizat, in special, prin flexibilitate si dinamism, calitati care se datoreaza unei echipe tinere si bine conectate.

Prin utilizarea celei mai avansate tehnologii de depozitare, in centrul logistic european extensibil, a fost posibila implementarea unor rute optimizate si sisteme de picking fara hartie, precum si transport convenabil si durate mai scurte de livrare.

Desigur ca in timp, in depozit, fluxul a crescut, insa calitatea nu a avut de suferit pentru ca echipa FLENNOR a fost mereu cu un pas inainte. Fiecare produs indeplineste nu numai specificatiile OE, dar si criteriile de calitate impuse de Flennor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro