Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

40 de ani de experienta pe piata auto aftersales

AIC este un brand al Jurgen Liebisch GmbH, Germania, care de-a lungul celor aproape 40 de ani de experienta s-a specializat in furnizarea de piese auto la preturi rezonabile potrivite valorii reziduale a vehiculului.

Gama actuala include aproape 100 de grupe de produse pentru vehicule de diferite tipuri incepand cu modelele anului 1952. Toate produsele si producatorii sunt supuse unui proces de calitate strict, care este imbunatatit in mod continuu in concordanta cu ISO 9001. In mod regulat au loc audituri pentru confirmarea standardelor de calitate. Fiind focusat pe o retea specializata de distribuitori, cooperare stransa cu partenerii si o structura administrativa simpla, AIC poate pune la dispozitie produse la preturi atractive potrivite valorii reziduale a tuturor vehiculelor.

Cand primele furtuni de zapada sau lapovita si ninsoare incep sa apara, soferii isi doresc ca sistemul de stergere al masinii sa fie verificat minutios de catre expertii atelierului lor. Ploaia, ninsoarea, lapovita, frunzele sau doar utilizarea extensiva din timpul iernii isi pun amprenta pe mecanism. In afara de inlocuirea obligatorie a stergatoarelor este necesara o reparatie si mentenanta a tuturor partilor mecanismului pentru a functiona normal si fiabil. In general, cu cat masina este mai veche, cu atat acest lucru este mai valabil.

Daca sistemul de stergere nu este verificat in mod corect, este nevoie de reparatii minutioase si se poate ajunge chiar si la o defectiune totala cum ar fi griparea mecanismului. Nu are rost intotdeauna ca sa inlocuim intregul sistem: de ce sa schimbi motorul, cand doar tijele au nevoie de innoire. Gama de stergatoare AIC disponibila faciliteaza ambele variante: schimbarea componentelor individuale, dar si a intregului sistem. Capacitatea de a schimba doar componente individuale nu numai ca reduce costurile, dar este si ecologica.



Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro