Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum ar arata aniversarea ta de 50 de ani ?

O jumatate de veac reprezinta o perioada destul de mare daca ne raportam la o viata de om. Pentru multi, poate fi o viata de om, o viata incununata de succes. Cand vine vorba de aniversarea a 50 de ani in cazul unui produs, atunci e cu mult mai speciala. Anul acesta vinul Galbena de Odobesti din gama Vincon implineste la randul sau 50 de ani. Cu aceasta ocazie Vincon a restilizat eticheta produsului si a lansat o editie speciala prin care sa sarbatoreasca evenimentul, Galbena de Odobesti – Editie Aniversara. 

Galbena de Odobesti – Editie Aniversara


In cazul meu, aniversarea de 50 de ani este inca departe. Nu mi-am propus inca ce o sa fac cu prilejul acestei aniversari si nu am facut nici un scenariu pana acum. Totusi, in cazul meu, ar exista cel putin trei variante probabile. O varianta optimista de aniversare, pe care mi-o pot imagina, ar fi o croaziera pe un vas de lux precum Seven Seas. Imi pot imagina o astfel de aniversare in care sa te poti bucura de luxul si extravaganta pe care o meriti dupa o jumatate de veac de viata. In care sa poti savura tot ce ti-a lipsit in primii 50 de ani de viata. 

Imi pot imagina si o varianta pesimista, in care, dezgustat si supra-saturat de zgomotul si agitatia citadina mi-as aniversa jumatatea de veac undeva departe, la munte, in natura. As alege un colt de rai, cat mai indepartat de orice civilizatie si mi-as aniversa in liniste si tihna cei 50 de ani de viata. Ma pot imagina asezat comod in fata unui foc, stand si depanand amintiri, admirand imensitatea cerului instelat, ascultand zgomotele padurii, cu un pahar de vin de colectie in mana. Un pahar de vin care sa-mi mangaie papilele gustative intr-un mod placut, pe care l-as savura indelung, intr-o pace deplina. 

Totusi, varianta standard este cel mai probabilca sa fie pusa in practica. In aceasta varianta, ma vad inconjurat de prienteni in jurul unei mese festive. O masa festiva imbelsugata cu bucate traditionale, toate stropite cu butelii de vin. In aceasta situatie as apela cu incredere la produsele Vincon Romania, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri si vinarsuri romanesti. Infiintata in anul 1949, compania detine astazi peste 1.500 hectare cultivate cu vita de vie. Printre brandurile de vin din portofoliul Vincon sunt Galbena de Odobesti, Sigillum Moldaviae, Mirabilis Machina, Ambrosio, Rose Far Niente, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Oenoteca, Egregio, Rose Verite sau Beciul Domnesc Grand Reserve. 

In concluzie, oricum ar fi aniversarea, nu se poate face fara un vin bun pe masa. Daca ar fi fost acum, n-ar fi lipsit din cadrul festiv, Galbena de Odobesti, cu eticheta restilizata si cateva butelii din editia aniversara.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro