Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Stiai ca exista o aplicatie mobila destinata tinerilor adulti afectati de cancer ?

Declinul si lipsa banilor din sistemul de sanatate se rasfrange exact asupra celor aflati in suferinta, pacientii. Pacientii sunt cei care traiesc pe viu, pe propria lor piele, situatia dezastruasa din sistemul de sanatate. Subfinantarea sanatatii, desi contributiile au crescut substantial, se vede mai ales in cazul tratamentelor bolnavilor de cancer. Ca in orice domeniu in care statul este absent, oamenii se adapteaza si incearca sa gaseasca solutii cat mai eficiente. In acest caz, solutia ar fi VIA prima aplicatie mobila destinată tinerilor adulti afectati de cancer din Romania. 

Aplicatia VIA se adreseaza tinerilor bolnavi de cancer sau supravietuitori de cancer cu varsta cuprinsa intre 18-39 de ani, pentru care sistemul de sanatate si ingrijire din Romania nu este pregatit si nu-i sustine. Cu ajutorul acestei aplicatii, ei pot sa intrebe orice, sa aiba curajul sa atinga subiecte tabu, sa se conecteze cu tineri care au trecut prin experiente similare, sa se descarce si sa isi gaseasca ancore sanatoase prin care sa faca fata experientei. 

VIA aplicatie mobila destinata tinerilor adulti afectati de cancer


Dintre beneficiile acestei eplicatii cel mai important este faptul ca le ofera tinerilor un spatiu securizat, virtual, in care sa poata comunica intre ei, sa isi poata impartasi experienta liberi, sa puna intrebari si sa afle raspunsuri de la persoane care au trecut prin acelasi tratament. Sa cunoasca oameni asemeni lor in care sa gaseasca acel suport moral si informational de care au atata nevoie in cele mai critice momente din viata lor. In plus, pot lega prietenii cu persoane fata de care nu au teama de a fi respinsi, care ii inteleg si le ofera siguranta ca nu sunt singuri in aceasta lupta cu o boala necrutatoare. Cu cat vor cunoaste mai multe detalii despre boala cu care se confrunta, cu atat se vor simti mai siguri si mai puternici. 

In concluzie, cred ca aplicatia VIA este utila si este disponibila tuturor tinerilor adulti afectati de cancer din toate centrele de tratament din tara. Aplicatia a fost creata si dezvoltata de catre Asociatia Little People si se poate descarca gratuit din GooglePlay si AppStore.





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro