Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un brand de renume in piese de schimb auto reconditionate

Industria auto este acum mai puternica ca oricand, cu o gama extinsa de produse. Lucas este un specialist de renume in remanufacturarea demaroarelor si alternatoarelor pentru industria auto europeana. Compania ofera una dintre cele mai largi game din industrie, care acopera de la unitatile de pasageri, vehicule comerciale pana la masini de constructii si motoare de nave.

Ca un adevarat specialist Lucas cauta calitatea in tot ceea ce face. Valorile Lucas au fost create in asa fel incat, sa satisfaca exigentele clientilor. Cuvintele cheie sunt calitate inalta, preturi competitive, termen scurt de livrare, toate cu o mare precizie.

Calitatea este punctul de plecare pentru productia Lucas in ideea de reutilizare a pieselor auto, ceea ce a condus la produsele de astazi. Demaroarele si alternatoarele reconditionate trebuie sa fie ca noi, atunci cand pleaca din fabrica. Prin urmare, Lucas a pus cerinte stricte pentru toti furnizorii de piese de schimb, astfel incat calitatea sa fie mentinuta. Toate unitatile sunt demontate 100% si toate componentele reutilizabile sunt testate cu cele mai noi echipamente de testare.

Toate piesele defecte sunt inlocuite cu componente de inalta calitate. Dupa fiecare proces, unitatea este testata, apoi trece la urmatoarea etapa. Ultimul proces este testarea finala pe propriile echipamente. La finalul procesului se elibereaza o documentatie de atestare a certificarii calitatii. Numarul de lot atasat la fiecare unitate, asigura urmarirea individuala a fiecarui element, pana la destinatie.



Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro