Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Filtre Corteco pentru confort tot timpul anului

Chiar daca suntem inca in plina vara, in curand vine iarna! In aceasta perioada a anului, fiecare vehicul are nevoie de ingrijire speciala. Odata cu temperaturile scazute, ne folosim masina mai frecvent si aceasta trebuie sa fie cat se poate de confortabila. Unul dintre pasii esentiali pentru a realiza acest lucru, este acela de a avea grija de filtrul de aer.

Filtrul de aer poate fi pozitionat in partea de sus sau in partea de jos a sistemului de aer conditionat, iar scopul sau principal este acela de a proteja zona pasagerilor. Pentru a face acest lucru, filtreaza praful, funinginea, poluarea urbana, sporii de mucegai, fumul de tutun, contaminantii reziduale, precum si bacteriile si polenul, cu scopul de a furniza cel mai sanatos aer posibil.

Filtrul de aer este printre acele componente de care fiecare sofer, ar trebui sa aiba mare grija: fara un sistem de filtrare adecvat, nivelul de poluare, in interiorul cabinei poate depasi usor mediul exterior, din cauza asa – numitului "efect de tunel". Astfel, este recomandata o intretinere periodica si schimbarea filtrului de aer la fiecare 15.000 km (10.000 km, daca utilizati masina in oras) sau cel putin o data pe an. Din momentul intrarii in cea mai rece parte a anului, acesta devine momentul perfect pentru a face acest lucru.

Filtrele de aer sunt impartite in doua categorii: filtre de particule si filtre cu carbon activ. Filtrul standard, este realizat dintr-un material sintetic special (numit material netesut) si este responsabil de blocarea particulelor de aer, pana la 0,6 microni (ca si exemplu, grosimea unui fir de par este de 20 microni). Stratul de carbon activ previne intrarea poluarii urbane in compartimentul pentru pasageri si este capabil de a capta mai mult de 80 % din contaminantiile de evacuare, neutralizand astfel toate mirosurile neplacute provenite din exterior.

Beneficiile pentru sofer si masina sunt numeroase. Un filtru de aer deteriorat poate afecta sanatatea dumneavoastra, permitand accesul poluantilor in interiorul masinii care pot provoca dureri de cap, oboseala sau reactii alergice. Pe de alta parte un filtru de aer de calitate, creeaza o bariera, nu numai impotriva fumului industrial din trafic, dar si impotriva mirosurilor neplacute (de exemplu, de la ingrasaminte agricole, statii de epurare, aditivi anti-inghet si de curatare din apa de spalare parbriz). In plus, filtrele de aer murdare pot reduce fluxul de aer catre orificiile de ventilatie, afectand astfel si sistemul de climatizare. Un nou filtru de aer poate prelungi durata de viata a incalzirii, ventilatiei si a aerului conditionat, ajutand astfel la obtinerea unei vizibilitati mai bune si la bunastarea conducatorului auto.

Filtrele de aer micronAir sunt mult mai robuste si rezistente decat filtrele normale de hartie, garantandu-se astfel performante superioare si o durata de viata mai lunga. Filtrul de particule protejeaza impotriva polenului si prafului fin, in timp ce filtrul combinat adauga protectie impotriva gazelor nocive si mirosurilor neplacute. Filtrele micronAir sunt produse de mai bine de 20 ani de catre Freudenberg Group un lider intr-o piata in continua crestere. Mai mult de jumatate din vehiculele produse in zilele noastre sunt echipate cu tehnologia micronAir. Datorita gamei largi de produse, filtrele micronAir acopera mai mult de 600 de aplicatii de vehicule, inclusiv bestselleruri de vehicule comerciale. Certificarea de calitate OEM garanteaza o instalare fara probleme, confortabila astfel pentru a face schimbarea de filtru intr-un mod simplu si adecvat pentru toti operatorii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro