Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Completeaza-ti arsenalul de unelte cu un Rotopercutor Bosch !

Imi aduc aminte cu nostalgie de anii plini de agitatie de dupa revolutia din 1989, in care romanii isi incercau spiritul intreprinzator. Cei mai multi erau mesteri pe care-i identificai dupa cutiile de scule de care nu se desparteau niciodata. Ii vedeai in mijloacele de transport, in piete la cumparaturi sau pe terase la o bere. De fiecare data cand aveai o problema de rezolvat si aveai nevoie de scule si de un mester era suficient ca sa mergi pana la cel mai apropiat bar de cartier si iti gaseai omul potrivit.

Masini Rotopercutoare si Demolatoare Bosch


Vremurile s-au schimbat de multi ani. Mai ales in ultima vreme migratia romanilor in statele dezvoltate din vestul Europei se face simtita si produce efecte. Primii care au plecat sunt mesterii. Ei intotdeauna isi gasesc de lucru o data ce sunt profesionisti intr-un domeniu si cunosc o meserie. Dupa plecarea lor cu greu mai gasesti, acasa, un mester priceput care sa-ti rezolve o problema oricat de minora ar fi ea. Iar cand gasesti un mester, acesta este super-mega-ocupat si te programeaza peste cateva zile sau chiar saptamani.

Printr-o situatie asemanatoare am trecut saptamana care tocmai a trecut. Am achizitionat doua tablouri dintr-o expozitie si eram nerabdator ca sa le agat pe perete. Dupa ce am ajuns cu ele acasa si le-am ales locul, am dat cu adevarat de o problema serioasa. Trebuia ca sa dau gauri in pereti si nu aveam cu ce. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut ceva mesteri pe siturile de anunturi din online. Am facut o lista si am inceput sa-i sun. Ori nu-mi raspundeau, ori care raspundeau ma amanau cu zile. La un moment dat m-am lasat pagubas si am decis sa caut alta solutie, mai accesibila si mult mai rapida. Dupa cateva minute de brain-storming am ajuns la concluzia ca este mai accesibil si mult mai rapid daca as face rost de un ROTOPERCUTOR BOSCH. O masina de gaurit, de putere medie, cu ajutorul careia poti executa toate lucrarile de gaurire si spargere din domeniul constructiilor.

Cand trebuie sa-ti iei viata in propriile maini, atunci ai nevoie de echipamente speciale precum ar fi un rotopercutor Bosch. O unealta zdravana si fiabila, prevazuta cu toate cele trei moduri de operare: percutie, rotopercutie si rotatie fara percutie. Oricum privim lucrurile, o unealta profesionista poate fi folosita atat de meseriasi cat si de barbatii care vor sa execute diferite lucrari in gospodarie. Solutia este cat se poate de simpla, daca faci o comanda online la Tehnicbazar, in maxim 24 de ore primesti masina de gaurit acasa si o poti utiliza. O data ce ai pus mana pe rotopercutorul Bosch si te-ai familiarizat cu functionarea lui, o sarcina destul de usoara daca treci in revista manualul tehnic, iti garantez ca o sa-ti placa la nebunie ca sa utilizezi noua jucarie. Pe langa gaurile din pereti pentru agatatul tablourilor am rezolvat, in weekend, toate cablurile pe care le-am trecut prin tocurile usilor si le-am acoperit cu protectie. Efectiv nu te mai poti opri din gaurit si mesterit. In concluzie, chiar merita sa-ti completezi arsenalul de unelte cu un rotopercutor Bosch.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro