Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Hai sa savuram o bere rece la Oktoberfest !

Cel mai mare festival din lume dedicat berii, Oktoberfest, are loc anual si in Romania, la Brasov, cu implicarea si sustinerea celor de la Bere Ciucas. Chiar daca numele festivalului Oktoberfest ne duce cu gandul la luna octombrie, editia din anul acesta se desfasoara in perioada 7-17 septembrie. Ca o premiera, in anul acesta, celebrul festival al berii isi muta locatia in zona fostului Stadion Municipal din Brasov. Manifestarea de anul acesta va fi mai mare ca oricand, cu mai multi invitati, mai multe produse traditionale nemtesti, mai multe locuri de entertainment si mai multe puncte de vanzare a berii.

Festivalul berii Oktoberfest Brasov

Daca pentru cei mai multi dintre romani berea face parte dintr-un stil de viata, fiind consumata in fiecare anotimp, personal, imi place berea sa o consum rece intr-o zi caniculara de vara si nu oricum. Imi place berea de calitate, mai scumpa si cu gust mai amarui. In general, prefer o bere rece proaspat scoasa dintr-un rau de munte, pe care sa o savurez intr-o padure, lenevind intr-un hamac si citind o carte de aventuri si calatorii. Bineinteles ca o bere rece este nelipsita de la un gratar in aer liber cu prietenii si nu poate lipsi niciodata de langa o portie de mititei cu mustar.

Asa a fost la editia de anul trecut Oktoberfest:




Oktoberfest reprezinta o alta oportunitate placuta in care sa socializezi cu prietenii, sa manaci bine si sa savurezi cateva beri reci si aromate. Daca as putea fizic si financiar, n-as rata nici un festival al berii oriunde s-ar organiza, mai ales daca vine vorba de un Oktoberfest cu multe produse traditionale nemtesti si multe sortimente de bere, care vor satisface toate gusturile. In concluzie, pregateste-te si nu rata ocazia de a participa activ la festivalul berii Oktoberfest din Brasov, de anul acesta. Intre 7-17 septembrie ne vedem in Brasov la Oktoberfest.


surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe pagina de facebook a Festivalului Oktoberfest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro