Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bujiile Denso

Programul Denso de inlocuire a bujiilor, ofera clientilor aftermarket un sistem avansat de cautare si alegere a produselor, in conformitate cu cresterea nevoilor lor in materie de aprindere diesel.

Inca din 1963, DENSO, a stabilit standardul de tehnologie pentru bujiile incandescente. In 1991 a fost prima companie care a produs bujii incandescente oferind un element de incalzire ceramic. Cei de la Denso sunt mereu in topul inovarilor in tehnologia de preincalzire, cum ar fi pornirea la rece, timpul de incalzire mai rapid (la mai putin de doua secunde) - si temperaturi post caldura extinse, precum si bujii mai subtiri. Aceste avantaje de performanta se alatura emisiilor de gaze semnificativ reduse si duratei de viata extise a bujiilor.

Programul ”DENSO Bujii” pentru piata pieselor de schimb se bazeaza pe aceasta expertiza diesel de ultima ora, precum si pe pedigree-ul Denso, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori OE de bujii incandescente din lume. Mai mult decat atat, pentru ca programul DENSO Bujie este actualizat continuu, compania asigura fiabilitate pentru aproape orice motor diesel de pe piata. Proiectata la standarde OE, gama de bujii aftermarket cuprinde 130 de repere, care acopera mai mult de 2.600 de cereri, echivalent cu 98 % din parcul auto european, japonez si SUA.

Bujiile DENSO sunt printre cele mai bune de pe piata fiind recunoscute pentru calitatea lor, alegere si performanta. Ele sunt de asemenea disponibile mereu, usor de instalat si extrem de fiabile. Produse in facilitati de productie certificate ISO TS16949, ISO 14001 si OHSAS 18001, acestea ofera o rata de zero defecte, pentru liniste si confort.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro