Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

De-as putea da timpul inapoi ...

De-as putea da timpul inapoi, pana la varsta adolescentei, as face alte alegeri in viata. Nu pot spune ca alegerile pe care le-am facut pana acum au fost cele mai proaste, dar, cu siguranta, puteam face alegeri mult mai bune si mi-as fi putut organiza altfel cursul vietii. In adolescenta ai cea mai mare nevoie de indrumare si experienta in a face alegerile cele mai potrivite pentru viitorul tau. Adolescenta este acel moment din evolutia ta in care alegerile pe care le faci iti vor marca tot restul vietii si, din aceasta perspectiva, este bine ca sa fii informat si sa alegi cu chibzuinta drumul pe care-l vei urma. Stiu ca in acei ani suntem preocupati cu tot felul de alte chestii care ne distrag, intr-o oarecare masura, atentia de la cele esentiale si urmam un drum, mai mult din inertie, in loc sa ne concentram pe ceea ce conteaza. 

EduTabere
Chiar daca nu acordam prea mare atentie educatiei, acest aspect este cel mai important in adolescenta. Asa cum bine stim invatamantul romanesc a intrat pe o panta descendenta, mai ales din cauza subfinantarii si a lipsei de interes a clasei politice. Programele din invatamantul romanesc, atat cel liceal cat si universitar, sunt greoaie, supra-incarcate, axate mai mult pe teorie si, aproape deloc, actualizate. In aceste conditii, daca as fi elev de liceu, sau parinte de adolescent, m-as documenta si informa cu privire la modelele de invatamant din strainatate. M-as focaliza pe sistemul de invatamant american, ce pune baze solide pe antreprenoriat, creativitate, inventivitate si initiativa privata, ca sa-mi maximizez sansele de a reusi in viata si a evolua asa cum imi doresc. Daca te hotarasti sa studiezi in strainatate, cel mai util lucru pe care-l poti face este sa testezi dinainte daca te potrivesti mediului de acolo. Sa constientizezi daca alegerea facuta este ceea ce ti se potriveste sau daca te poti adapta normelor si stilului de invatamant. 

In prezent, exista o solutie practica care-ti poate oferi raspunsuri la toate intrebarile si necunoscutele pe care le poti avea cu privire la invatamantul in strainatate. EduTaberele reprezinta o varianta ideala pentru tinerii care vor sa invete in strainatate. Acestea sunt tabere de vara organizate in campusurile universitatilor de elita din strainatate, in care elevii se pot familiariza cu sistemul de invatamant oferit si viata de campus universitar. Un prilej prielnic pentru a testa daca varianta aleasa este cea mai buna pentru viitorul lor. 

Tabara de pregatire pentru universitate
Daca ar fi sa aleg o tabara de vara, as alege o „Tabara de pregatire pentru universitate” in campusul Columbia University, New York sau UC Berkeley, California, doua dintre cele mai titrate universitati americane. Ca sa-ti faci o idee despre ce te asteapta intr-o tabara de studiu, trebuie sa stii ca instruirea se bazeaza pe Princeton Review si cuprinde toate elementele testului SAT. Include 3 teste complete si 18 ore de studiu in timpul carora cursantii invata cum sa se prezinte la SAT. Cei mai multi cursanti isi imbunatatesc rezultatele cu aproximativ 200 de puncte. In plus, pe langa cele cateva ore de curs, vei avea parte de activitati sportive si recreative, ca sa simti ca esti cu adevarat intr-o tabara si in vacanta.



In concluzie, intra pe situl de prezentare EduTabere.ro pentru mai multe detalii si urmareste videoclipurile de prezentare de pe canalul IntegralEdu Romania de pe YouTube, pentru un preview despre ce te asteapta intr-o astfel de tabara educationala. Daca as fi elev m-as duce fara sa mai stau pe ganduri intr-o tabara educationala ca sa testez ceva nou, o experienta care sa ma ajute in dezvoltarea personala. In plus, o tabara de pregatire educationala reprezinta cel mai inedit mod de a imbina utilul cu placutul in vacanta de vara.


surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro