Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cunostinte solide de inginerie

De la compania care a inventat rulmentul, cu mai bine de 100 de ani in urma, SKF a evoluat intr-o companie cu solide cunostinte de inginerie, care este capabila sa se bazeze pe cinci platforme tehnologice pentru a crea solutii unice pentru clientii sai. Aceste platforme includ rulmenti, unitati de rulmenti si sigilii, extinse la alte domenii, inclusiv: lubrifianti si sisteme de lubrifiere, critice pentru durata de viata indelungata a rulmentului in multe aplicatii, mecatronica, care combina cunostinte mecanice si electronice in sistemele de miscare liniara mai eficiente si solutii senzoriale, precum si o gama completa de servicii, de la suport in proiectare si logistica pana la sisteme de fiabilitate si monitorizare. Desi domeniul de aplicare s-a largit, SKF continua sa se mentina in pozitia de lider mondial in proiectarea, fabricarea si comercializarea de rulmenti, precum si de produse complementare, cum ar fi sigiliile radiale. 

SKF 
SKF detine, de asemenea, o pozitie din ce in ce mai importanta pe piata produselor de miscare liniara, rulmenti aerospatiali de inalta precizie, masini-unelte fuse si servicii de intretinere a fabricilor. Grupul SKF este certificat ISO 14001 la nivel global, standardul international de management de mediu, precum si OHSAS 18001, standard de management in sanatate si siguranta. Diviziile individuale au fost aprobate prin certificarea calitatii in conformitate cu ISO 9001 si cu alte cerinte specifice ale clientului. Cu peste 100 de fabrici de productie la nivel mondial si societati de vanzare in 70 de tari, SKF este o corporatie cu adevarat internationala. In plus, distribuitorii si dealerii din aproximativ 15 000 de locatii din intreaga lume, o piata de e-business si un sistem de distributie la nivel mondial aduc SKF aproape de clienti pentru furnizarea atat a produselor cat si a serviciilor. 

In concluzie, solutiile SKF sunt disponibile oriunde si ori de cate ori clientii au nevoie de ele. Brand-ul SKF este mai puternic decat oricand. Datorita cunostintelor in inginerie, sunt gata sa ofere cu competenta, produse de clasa mondiala, resurse intelectuale si viziunea de a ajuta ca sa reusesti in afaceri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro