Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Articulatiile de turatie constanta SPIDAN

O articulatie de viteza constanta este un cuplaj mecanic, in care viteza de rotatie a arborelui de iesire este aceeasi cu cea a arborelui de intrare indiferent de unghiul de functionare al articulatiei. 

In majoritatea aplicatiilor, interiorul articulatiei CV este o inclinatie care permite lungimii efective a arborelui lateral sa se schimbe ca urmare a deplasarii suspensiilor. In aplicatiile punte fata, articulatiile exterioare trebuie sa transfere cuplul de torsiune in mod eficient, printr-un unghi larg (pana la 52°). In aplicatiile pentru puntea spate unghiurile de operare comune sunt mult mai mici. 

Articulatia AC este potrivita pentru autoturisme si vehicule usoare. Oferind un unghi de articulare de maxim 47° pentru a indeplini criteriile de directie si de miscare a suspensiei. Aceasta este cea mai populara alegere pentru arborele lateral de viteza constanta. 

Articulatii SPIDAN
Oferind aceeasi rezistenta si durabilitate ca si articulatiile AC, articulatia sferica fixa (UF) este prevazuta cu un unghi de articulare de maxim 50°, care ofera o mai mare libertate in proiectarea geometriei directiei si faciliteaza miscari de rotatie mai mici. 

Articulatia sferica fixa SIO pentru uz interior se bazeaza pe principiul "cale opusa" acela de a oferi performanta inalta in cele mai mici ambalaje cu o eficienta optimizata. Impreuna cu canelura, aceasta articulatie reprezinta o solutie premium pentru cerintele extreme si unghiuri mari de instalare, ca de exemplu, pentru vehicule SUV. 

Articulatia trepied GI este potrivita pentru interiorul cutiei de viteze comune unui arbore lateral, si este potrivita pentru majoritatea vehiculelor. Ea are un unghi maxim de articulare de 23° si are o lungime de plonjare de 50 mm. Este ideala pentru unghiurile de lucru medii, iar rezistenta sa scazuta de plonjare este un avantaj in ce priveste caracteristicile NVH. 

Articulatii SPIDAN
In plus fata de proprietatile articulatiei GI, rezistenta redusa la plonjare si fortele axiale reduse, fac din aceasta articulatie trepied AAR una foarte potrivita pentru unghiurile de lucru ridicate. Ea are un unghi maxim de articulare de 26° si o lungime de plonjare de 50 mm. 

Articulatia comuna VL este o alegere populara pentru interiorul comun de tractiune pe spate al arborelui lateral. Cu maxim 22° de articulare si o plonjare de 50 mm, este ideala pentru unghiuri mari de lucru cu forte axiale mici. Articulatia este de asemenea, disponibila ca monobloc sau versiunea disc. 

Articulatia comuna DO este similara cu VL. Aceasta este disponibila in doua versiuni, cu pasul de 50 mm pentru o articulatie maxima de 26° sau 31°. Articulatia DO este de asemenea potrivita pentru unghiuri mari de lucru si vibratii axiale mici. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro