Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Filtre de combustibil MANN cu fiabilitate mai mare si uzura mai mica

Sistemele moderne de injectie de inalta performanta, impun cerinte ridicate privind calitatea si puritatea combustibilului. Filtrele de combustibil MANN-FILTER asigura ca particulele de murdarie si apa continuta in combustibil nu deterioreaza motorul. Filtrele de combustibil MANN-FILTER sunt, de asemenea, adaptate la cerintele ridicate ale ansamblurilor sensibile injectie, precum si la proprietatile specifice de combustibili alternativi, de exemplu biodiesel. Prin folosirea mediilor de filtrare extrem de fine, combustibilul este eliberat fiabil de particulele de murdarie nedorite. Filtrele MANN protejeaza sistemele de injectie impotriva uzurii si coroziunii si, astfel, ajuta la mentinerea bunei functionari a intregului motor. Un efect care se reflecta pozitiv in costurile de intretinere.

Exista diferite tipuri de filtre de combustibil MANN-FILTER:

MANN-FILTER SPIN cu o durata lunga de viata. Inlocuire rapida. MANN-FILTER SPIN formeaza o unitate perfecta intre carcasa si elementul de filtrare. Ca o solutie completa si convenabila, ele sunt complet inlocuite in timpul intretinerii. Filtrele Spin sunt disponibile in varianta standard conventionala si in diferite modele speciale, de exemplu variantele de inalta presiune. 

MANN-FILTER INLINE - forma perfecta. Performante remarcabile. Filtrele de linie sunt asamblate direct in conducta de combustibil. Modulul complet este pur si simplu inlocuit in timpul intretinerii. MANN-FILTER filtre de linie sunt disponibile in doua versiuni diferite: din material plastic si metal. Ambele variante pot avea diferite modele si asigura protectie optima pentru sistemul de combustibil, precum si intervale de service lungi. Caracteristici speciale, cum ar fi controlul presiunii si preincalzirea combustibilului face filtrul deosebit de util si versatil. 

MANN-FILTER elemente de filtrare combustibil. Cu design ecologic. Constructie inovatoare. Elementele de filtrare combustibil MANN-FILTER sunt amplasate intr-o carcasa separata integrata in motor. La inlocuirea filtrului trebuie doar sa schimbi elementul filtrant. Ca urmare, cantitatile de deseuri si impactul asupra mediului sunt reduse. Prin folosirea mediilor de filtrare mai moderne, elementele de filtrare MANN-FILTER sunt optim adaptate la utilizarea prevazuta, in termeni de separare a particulelor si apa, precum si durata de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro