Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Controlul vibratiilor sasiului

CORTECO ca si membru al grupului Freudenberg, este specializat la nivel mondial in produse pentru piata Aftermarket. Gama CORTECO cuprinde piese de schimb auto in domeniul tehnologiei de control etansare si vibratii. Grupul Freudenberg este un producator de Echipamente originale de top, avand peste 32.000 de angajati in 52 de tari. Atelierele auto independente care se incred in CORTECO au parte de profit, datorita calitatii Freudenberg.

Mai mult de 18.000 de referinte sustin pozitia CORTECO ca unul dintre producatorii de top de pe piata Aftermarket. Compania vinde piese de schimb si truse de servicii pe piata Europeana si in patru locatii non-europene.

Calitatea este deosebit de importanta atunci cand vine vorba despre montarea lonjeronului suspensiei, deoarece acesta joaca un rol vital in integrarea suspensiei si a arcului, de corpul masinii. Suportul lonjeronului izoleaza fortele dinamice ale lonjeronului si amortizorului, evitand astfel transferul de vibratie in corpul vehiculului. O reducere in confortul suspensiei si o crestere a zgomotului in cabina interioara care pot sa apara in timp ce suspensia este la lucru, nu este neaparat cauzata de deteriorarea lonjeronului. Lonjeroanele si amortizoarele utilizate si avariate nu sunt capabile sa functioneze eficient si sa preia aceasta functie. Acest lucru face confortul la condus sa fie redus si creste uzura intregului sistem de suspensii, chiar daca ai un lonjeron nou. Lonjeroanele si amortizoarele deteriorate determina un risc in siguranta. Distanta de franare se extinde, contactul rutier este scazut, iar directia si virajul vehiculului au de suferit.

Recomand atunci cand verifici lonjeronul suspensiei (la fiecare 20.000 km) ar trebui sa faci un control vizual si la suportul acestuia si, daca este necesar sa se schimbe. Numai lonjeroanele ”sanatoase” indeplinesc cerintele de siguranta si confort in situatiile de trafic de azi. Rezultatele sunt: imbunatatirea caracteristicilor tinutei vehiculului pe drum, directia buna si usoara, precum si optimizarea caracteristicilor de manevrare. Suporturile suspensiei ale Grupului Freudenberg au fost dezvoltate si testate intr-o stransa colaborare si coordonare cu producatorii de vehicule. Indeplinesc toate criteriile si orientarile formulate de industria de automobile, astfel incat, ele joaca un rol activ pentru siguranta tuturor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro