Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bujii incandescente ultra rapide

Magneti Marelli a dezvoltat o gama completa de bujii incandescente pre-incalzite. Gama cuprinde 70 de coduri de articole si acopera 90% din parcul european de vehicule. Toate bujiile incandescente Magneti Marelli sunt echipate cu filament dublu si sunt predispuse sa ramana operationale pana la 3 minute dupa pornirea motorului, in cazul in care unitatea de control impune acest lucru. Bujiile incandescente Magneti Marelli sunt proiectate si realizate in conformitate cu standardele de calitate ale principalilor producatori si garanteaza: 
• Pornire ultra-rapida, chiar si in conditii nefavorabile de mediu 
• Consum si emisii de poluanti redus 
• Fiabilitate totala 
• Durata de viata indelungata

Pilotate de catre unitatea de control preincalzire, acestea sunt bujii incandescente de tensiune variabila, alimentate metalic, care ajung la temperatura de functionare in mai putin de doua secunde, datorita design-ului lor special: prin urmare pornirea motorului este imediata, chiar si in conditii extreme de mediu. Bujiile incandescente ultra rapide sunt proiectate sa functioneze impreuna cu o unitate de control electronica care regleaza absorbtia de curent. Cantitatea de absorbitie si variatia temperaturii curente este ajustata in functie de cerinta motorului in orice moment specific. In faza de preincalzire bujiile incandescente primesc tensiune de 11V, apoi de 5V in perioada de post incalzire. Bujiile incandescente pot fi operate de unitatea de control chiar si dupa faza de aprindere a motorului. In acest fel, procesul de ardere este continuu si silentios, iar emisiile nocive sunt reduse la minimum.

Caracteristici: 
1. corp cu loc dublu si sigiliu special de izolare - asigura o etansare si izolare perfecta. 
2. teaca din superaliaje rezistenta la coroziune termica si chimica cu grosime variabila, specifica pentru fiecare motor, relationata cu temperaturile dezvoltate in camera de precombustie. 
3. praf izolator de compresie ridicata - compactarea potrivita elimina golurile de aer si previne deteriorarea filamentului rezistent. 
4. bobina de incalzire - se incalzeste repede pentru o pornire rapida - in conditii de frig si mentine temperatura ridicata dupa pornirea motorului pentru a reduce emisiile. 
5. bobina de reglare - caracteristicile de rezistenta ale acestei bobine controleaza cresterea temperaturii pentru a oferi cea mai rapida incalzire, permitandu-i in acelasi timp sa ramana incalzita pana la trei minute, fara riscul de deteriorare. 
6. sudarea filamentului cu controlul constant al calitatii este fabricat prin procese complet automatizate prin fuziune laser.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro