Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Unde gasesti articole de imbracaminte frumoase, simple si usoare pentru cei mici?

Un lucru bun pe care l-a adus democratia in Romania este consumul si diversitatea produselor. Din pacate, am trait copilaria in comunism si am simtit pe propria-mi piele anumite lipsuri. Lipsuri resimtite mai ales in materie de jucarii, incaltaminte, imbracaminte si accesorii. Inca de mic am detestat uniformele de elev, de soim al patriei si pionier. Mai ales uniforma de elev o uram cel mai mult pentru ca trebuia purtata zilnic la scoala si era dintr-un material de proasta calitate si executata prost. Se rupea si se desfaceau cusaturile foarte repede. In plus, intra in uniforma un miros de motorina, de la motorina cu care se curata parchetul in salile de clasa, de nu iesea nici la spalat. Ma bucur ca generatiile de astazi nu mai sunt obligate fortat ca sa poarte uniforme in scoli si sa participe la practica agricola si defilari pentru lauda sau slava partidului si a conducatorului iubit.

Ninina

In mod cert, copil fiind, nu prea poti avea pretentii in alegerea articolelor de imbracaminte, aici deciziile le i-au intotdeauna mamele. Chiar daca ti-ai dori ceva anume, mamele pot fi destul de convingatoare si-ti aleg ele tinuta. Cu siguranta, daca pe vremuri mama mea ar fi avut acces la internet, acces la magazine online sau offline cu o gama diversificata de articole de imbracaminte si accesorii pentru copii, i-ar fi fost mult mai usor ca sa ma imbrace si sa ma asorteze, atat pentru scoala cat si pentru activitati recreative. Cu atat mai mult cu cat astazi, o mama nu mai este conditionata de programul fix al unui magazin offline in care trebuie sa mearga cu copilul dupa ea sau de momentul in care magazinul este aprovizionat cu marfa.

In concluzie, mi-ar placea, daca as mai fi copil ca mama mea sa ma imbrace cu articole de imbracaminte si accesorii dintr-un magazin online precum Ninina, un magazin in care fiecare mamica poate gasi articole de imbracaminte frumoase, simple si usoare, create special pentru cei mici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro