Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Skateboardul electric hoverboard o minune tehnologica la indemana tuturor

In copilarie, am vazut skateboard-uri numai in filmele americane, in care, pustii se dadeau cu ele si faceau fel de fel de acrobatii ce pareau ireale pentru un copil din Romania care n-a avut niciodata sansa de a se urca pe unul. Imaginatia noastra nu ne dadea pace si entuziasmati reuseam sa ne construim singur carturi pe rulmenti, un fel de skateboarduri romanesti cu care ne dadeam cat era ziulica de lunga. Bineinteles ca faceam multe improvizatii la un cart pe rulmenti, ce avea o durata de viata destul de scurta. Daca reusea sa treaca peste ziua cu numarul 7, era deja considerat un cart super-mega-meserias si-l puteai da la schimb pe o bicicleta sau jucarii cu telecomanda. In principiu, un cart pe rulmenti era realizat dintr-un cadru din lemn de care se atasau axele prevazute cu rulmenti si un placaj pus deasupra pe post de sezut. Axa din fata era mobila si de obicei era prinsa de cadru cu un surub sau un cui mai mare si se manevra cu picioarele. Axa din spate era fixa si impreuna cu cadrul suporta toata greutatea corpului. De cele mai multe ori axa spate ceda din cauza nodurilor, a greutatii prea mari sau a pietrelor peste care trecea. Neavand suspensii ceda mult mai repede la uzura. Rar, se intampla ca sa cedeze si rulmentii, de obicei le sareau bilele din fagase. Cred ca as putea construi un cart si cu ochii inchisi sau as putea repara unul stricat si l-as putea face functional in cateva minute fara nici o problema. Sunt nostalgic de multe ori dupa clipele de bucurie pe care mi le oferea un cart pe rulmenti in zilele lungi de vacanta.

Skateboard electric hoverboard

Intre timp, vremurile s-au schimbat, a trecut moda carturilor pe rulmenti, atat de populare in urma cu 30 de ani, si locul lor a fost luat de tot felul de jucarii electrice, de la masinute si motociclete electrice pana la biciclete si skatboarduri electrice. Chiar daca nu m-am urcat inca pe un skateboard traditional, as incerca cu mare placere si entuziasm un Skateboard electric hoverboard. Un skateboard electric cu doua roti si auto echilibru este noua tendinta in deplasarea urbana fiind atractia tuturor persoanelor. Datorita popularitaii foarte mare, acest mijloc de transport personal este fabricat din cele mai bune materiale. Carcasa Smart Boardului este fabricata dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma sau rupe in cazul socurilor mecanice. Tot acest material impiedica patrunderea apei sau a prafului. Spre deosebire de rotile din rulmenti, rotile skateboardului electric sunt concepute pentru a rula pe foarte multe suprafete, sa aiba o aderenta foarte mare si sa fie rezistente in timp fiind cea mai buna alegere pentru un skateboard electric Smart Board. Fiecare roata este echipata cu un motor ce nu permite intrarea de praf inauntru si astfel riscul ca el sa se blocheze este eliminat. Totodata aceste motoare sunt testate pentru a fi puternice si rezistente ani de zile. Motoarele folosite la un skateboard electric sunt 100% electrice si nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Cu un diametru la roata de 10 inch, 2 motoare alimentate de baterie Samsung de 4400mAh, skateboardul electric hoverboard reprezinta ultimul ragnet in materie de deplasare urbana.


In concluzie, un skateboard electric hoverboard poate fi achizitionat din Depozit-online.ro la cel mai bun pret de pe piata. M-as urca in fiecare dimineata cand merg la serviciu pe un skateboard electric hoverboard si m-as plimba pana la locul de munca pe aleile si stradutele din oras simtind racoarea diminetii care te energizeaza zi de zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro