Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

4 motive pentru a inlocui amortizoarele

Poate ca intrebarea cea mai buna este “Cat de bine iti doresti sa-ti functioneze masina?” Daca poti raspunde la aceasta intrebare, decizia cu privire la “cand trebuie sa inlocuiesc” devine mult mai usoara. Raspunsul simplu devine astfel o chestiune de alegere:

Optional - Upgrade

Daca doresti mai mult control asupra vehiculului decat a fost acesta proiectat, momentul potrivit este chiar acum. Vehiculele sunt, in general, concepute pentru o gama larga de functionalitati: confortul pasagerilor pe de o parte, sarcina si capabilitati de teren pe de alta parte. Atunci cand utilizarea tipica a unui vehicul, uneori sau intotdeauna vine cu incarcaturi mai mari, remorcare sau conditii off-road, poate doresti sa iei in considerare inlocuirea amortizorelor cu unitati care depasesc capacitatile de echipamente originale. KYB ofera multe amortizoare mono-tub, pentru performante mai mari.

Mentenanta- Sugestii pentru intretinere

Daca doresti sa pastrezi starea de functionare a vehiculul tau, precum a fost conceputa, atunci KYB si mai multi experti din industrie, sugereaza inlocuirea amortizoarelor de la 80.000 km. Chiar si pe drumuri bine pavate amortizoarele se pot deplasa in sus sau in jos de 1.500 pana la 1.900 de ori pentru fiecare km. In 80.000 Km, aceasta poate depasi 75 de milioane de cicluri. De-a lungul timpului, performanta tinde sa scada treptat, iar soferul, de obicei, nu-si da seama cat de mult se pierde in capacitatea de manipulare si control. Inlocuirea amortizoarelor de la 80.000 km poate mentine vehiculul la fel de bine cum a fost proiectat si poate prelungi speranta de viata.

Pentru reconditionare- conditie de baza

Daca autovehiculul tau devine mai greu de controlat, partea din fata a masinii este in picaj, sau prezinta o anumita duritate in condus, momentul potrivit este: chiar acum!

Amortizoarele uzate cauzeaza agravarea conditiilor de conducere intr-o masura care afecteaza capacitatea soferilor de a controla vehiculul. Testarea rutiera si inspectii ale vehiculului de catre un tehnician calificat la fiecare 20.000 km este recomandat pentru a identifica si a informa soferul cu privire la aceste conditii.

Necesitate-reparatie

Daca amortizoarele masinii sunt deteriorate, cauzand ambutisarea anvelopei sau scurgeri pe la punctul de picurare, atunci ai unitati care nu mai functioneaza si inlocuirea devine necesara imediat. Defectarea amortizoarelor este un pericol pentru siguranta in trafic. Daca nu mai poti controla vehiculul, atunci vehiculul te va controla. Defectiunile atrag lucruri cum ar fi: vibratii excesive, scurgere la punctul de scurgere lichid, anvelope care sunt ambutisare si care au deteriorari vizibile.

Un amortizor defect poate prezenta:
- scurgeri de lichid hidraulic.
- uzura neuniforma a anvelopelor.
- crearea conditiilor de conducere nesigure.
- zgomote.
- crearea balansarii vehiculelor si necesitatea constanta a corectiei de directie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro