Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Elemente de directie fabricate pentru confortul tau

Cei de la Ruville vedem sasiul si piesele de directie ca fiind mai mult decat componente fabricate din aluminiu, otel si cauciuc. Acestea sunt de asemenea, concepte inteligente care rezulta din eficienta, ingeniozitatea ingineriei germane si fiabilitatea absoluta. La urma urmei, sasiul trebuie sa indeplineasca cerinte foarte ridicate: tuning-ul trebuie sa fie absolut precis, cu o calitate in conformitate stricta cu prevederile de siguranta, in timp ce se garanteaza un confort excelent in timpul conducerii.

Rar o alta parte a vehiculului influenteaza experienta conducerii la fel de mult precum o face sistemul de sasiu. Acesta este motivul pentru care componentele de sasiu si directie sunt fabricate pentru confortul tau. Materialul folosit joaca un rol important in obtinerea celor mai bune rezultate. La selectarea materialelor, se foloseste, prin urmare, inovatia tehnica care vizeaza cea mai inalta calitate posibila. Pentru a oferi protectia unei minime uzuri in timpul functionarii, ne asiguram ca exista o coordonare precisa a interactiunii intre diverse materiale si lubrifianti speciali.

Piesele Ruville se bazeaza intotdeauna pe original. Calitatea OE este intotdeauna referinta in functie de care se apreciaza fiecare element in parte. Alegerea noastra special aliniata la calitate superioara contribuie la functionarea durabila si fara cusur. Dupa procesul de productie, fiecare componenta este pusa la incercare in timpul controlului din cadrul inspectiei finale. La urma urmei, e nevoie de rezultate impecabile inainte de a garanta 100% siguranta operationala.

Toate piesele de directie dintr-un vehicul sunt expuse la solicitari extreme, atat pe sosea cat si in situatii off-road. Acordate la precizie absoluta, au un singur obiectiv: sa puna in aplicare impulsurile de directie in conditii de siguranta si in mod direct. In acest context, Ruville acorda prioritate absoluta preciziei, sigurantei si mobilitatii, cu scopul de a indeplini toate cerintele.

Calitatea sistemului de directie - garniturile transparente anti praf din Elastollan ® C70 au o durata lunga de viata, raman flexibile la toate temperaturile si sunt rezistente la influentele exterioare, cum ar fi umiditate sau sarea rutiera. In plus, suprafetele galvanizate si zinc-cromate ofera protectie imbunatatita in mod vizibil la coroziune sporind astfel puterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro