Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Participa si tu la prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania !

Imi aduc aminte cu nostalgie cat de avizi eram de muzica, imediat dupa revolutie si cu cata pofta consumam orice stil muzical, nu scapa nici macar o melodie. Nu conta daca era live sau playback, nici macar nu ne interesa cum si in ce conditii se realizau videoclipurile muzicale, cum se crea muzica si cat de talentati erau artistii. Tot ce conta era sa fie muzica usoara, ca o contrapondere la odele aduse partidului si conducatorului iubit, de care eram supra-saturati. Efervescenta asta a tinut cativa ani buni. Dupa debutul televiziunii prin cablu prin intermediul careia am avut acces la mai multe canale de muzica, setea de muzica s-a mai diminuat. Incet dar sigur, am devenit mai selectivi, alegeam anumite posturi de muzica, aveam preferinte muzicale si ascultam cu placere cateva melodii, mai vechi sau mai noi. 

O data cu accesul pe scara larga la internet, perceptia asupra muzicii s-a diversificat si mai mult. Astfel prin intermediul internetului ai avut acces gratuit sau cu plata la toata muzica de pe mapamond. Este astazi evident pentru toata lumea ca traim in plina era internet si ca trendurile pe care le genereaza se schimba cu mare viteza. Internetul este pe cale sa desfiintezemodelul vechi al industriei creand insa in paralel unul nou, versatil, in continua evolutie si transformare. Oportunitatile pe care acesta le pune la dispozitie par nesfarsite, fiind obiect de studiu la facultatile de music business si subiectde carti din seria “do-it-yourself” pentru muzicieni si profesionisti ai industriei in formare. 

Mastering The Music Business
Pe 16-17 februarie la Hanul Gabroveni din Bucuresti are loc prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania. Mastering The Music Business propune o serie de vorbitori din industria muzicala si industrii conexe, cu teme ce vor pune accent special pe online. Conferinta este adresata in special acelor muzicieni sau profesionisti ai industriei muzicale care doresc sa tina pasul cu ultimele trenduri din industrie, care doresc sa se informeze permanent, sa afle si sa aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricarui artist, indiferent de genul muzical interpretat. MMB – prin speakerii sai – va oferi informatii pretioase despre domeniile cele mai importante din cariera unui artist: drepturi de proprietate intelectuala si organisem de gestiune colectiva, publishing (editura muzicala), marketing si vanzari online, crowdfunding si multe altele. 

In concluzie, consider ca industria muzicala din Romania poate avea in continuare mari succese pe plan international asa cum au dovedit-o pana acum multi artisti locali, insa pentru a tine pasul cu ceea ce se intampla in lume, artisti si profesionisti ai industriei trebuia sa stea permanent informati si sa fie in contact cu ultimele noutati in domeniu. Daca iti place si activezi in industria muzicala, nu rata oportunitatea de a participa la prima conferinta internationala dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro