Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Dacia Duster alege modulele de filtrare ulei Sogefi FRAM pentru a realiza cu succes motorul diesel K9K

De mai bine de 10 ani modulele de filtre de ulei Sogefi, au fost utilizate in dotarea motoarelor diesel K9K, "inima" unora dintre cele mai populare modele Renault Group, cum ar fi: Twingo, Clio, Kangoo New Scenic, Laguna, Megane, Micra, Qashqai si intreaga gama Dacia. Filtrul va fi imediat disponibil pentru ambele piete OE si Aftermarket, cu branduri ale Grupului Sogefi: Coopersfiaam, FRAM si Purflux“.

Dacia Duster a ales Sogefi pentru a proteja motorul diesel K9K, distins cu premiul “Autobest 2011”. Datorita modulului de filtrare “FL293”, inclus in gama Sogefi “FL”, performantele motorului sunt imbunatatite prin reducerea consumului de carburant si emisiilor de CO2. Aplicatia “FL293”, tehnologia “Chevron”, apartine exclusiv de Sogefi. Acest lucru permite performante ridicate de protectie a motorului. Mai mult decat atat, designul adaptat al aplicatiei “FL293” a facut filtrarea Fram solutia de filtrare ideala pentru motoarele diesel K9K Dacia Duster.

Echipele departamentului de Cercetare si Dezvoltare Sogefi au dezvoltat un design special al corpului din aluminiu turnat “FL293” pentru a optimiza fluxul de ulei. In plus, datorita noilor puncte de fixare, acest modul de filtru de ulei este montat pentru a sprijini alte componente ale motorului si pentru a optimiza spatiul, ceea ce conduce la un avantaj clar al constructorului de autovehicule. K9K se potriveste unora dintre cele mai populare masini in randul Grupului Renault, cum ar fi: Twingo, Clio, Kangoo, New Scenic, Laguna, Megane si intreaga gama Dacia. Mai mult decat atat, acest motor echipeaza modelele Nissan Micra si Qashqai.

Premiul “Autobest 2011” subliniaza importanta parteneriatului pe termen lung intre Renault Group si Grupul Sogefi care a inceput la inceputul anului 2000. “FL293” este a cincea versiune de module de filtrare petroliere realizate de Sogefi pentru motoare K9K Renault Group. Numai in ultimii 3 ani, Grupul Renault a produs mai mult de 1 milion de motoare diesel K9K pe an. Grupul Renault a solicitat Sogefi Group producerea de noi versiuni de module a filtrelor de ulei pentru a fi asamblate in motoarele Gen5 si Gen6, modelele K9K viitoare. Modulele de filtrare ulei “FL293” sunt produse in fabrica slovena Sogefi, cu baza in Medvode, in timp ce versiunile anterioare sunt fabricate in uzina franceza Sogefi, cu sediul in Vire. Dacia Duster a fost premiata, de asemenea, cu “Trophée de l’Argus”, in Franta si este nominalizata “Masina Anului” pentru Asociatia Auto Romana.


2 comentarii:

  1. din partea mea, sa-l puna si pe FRAM Ursul Polar in motorul ala, ca tot n-as cumpara o asemenea troaca...

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro