Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

MOBIL1 este ales de multi producatori de automobile din lume

Lubrifiantii de calitate de top si automobilele premium merg natural impreuna, ghidate de un angajament comun fata de performantele inalte. De ani de zile, inginerii de cercetare si dezvoltare de la ExxonMobil, lucrand impreuna cu cei mai importanti producatori de automobile din lume, au facut mari progrese in tehnologia lubrifiantilor pentru a dezvolta uleiuri de motor si de angrenaje pentru fiecare aplicatie.

In cadrul Grand Prix Racing, de exemplu, ExxonMobil, impreuna cu McLaren si Mercedes-Benz, s-a dedicat nu numai castigarii curselor, ci si crearii de carburanti si lubrifianti cu performante imbatabile si protejarii motorului pentru lumea de zi cu zi a vehiculelor motorizate. Progresul inregistrat in tehnologia motoarelor si cerintele in continua crestere pe tot globul privind performantele, continua sa mareasca cererea uriasa pentru uleiurile de motor. Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi fabricanti de automobile recomanda lubrifiantii cu marca Mobil. Acestia stiu ca uleiurile Mobil vor ajuta motoarele moderne sa isi dezvolte intregul potential, contribuind in acelasi timp la asigurarea unei eficiente si fiabilitati optime si ajutand la prelungirea duratei de viata a acestora. Mobil1 este ales pentru alimentarea din fabrica de catre multi producatori de automobile din lume.

ExxonMobil este ales de un numar din ce in ce mai mare de producatori de echipamente originale la nivel mondial. Activitatile de mai jos sunt de asemenea intreprinse de Exxon Mobil pentru a furniza in mod constant un produs superior:
- Exxon Mobil are o experienta de mai bine de patru decenii in cercetarea sintetica, astfel ca stie cum sa combine componentele in cantitatile corecte.
- testarea formulelor in conditii extreme pentru a se confirma ca acestea pot asigura performanta dorita.
- formulele Mobil 1 apartin in exclusivitate producatorului Exxon Mobil si nu sunt comercializate sub nicio alta marca.
- economie imbunatatita de carburant.
- protectie avansata impotriva uzurii care asigura o durata de viata mai lunga a motorului.
- formula conceputa pentru a permite masinilor sa functioneze ca si cum ar fi noi.
- curatenie extraordinara si control al depunerilor.
- pornirea rapida la temperaturi scazute.
- rezistenta la toate temperaturile.
- eficienta crescuta a catalizatorului.
- ajuta la reducerea emisiilor motorului, putand chiar sa diminueze impactul asupra mediului.

2 comentarii:

  1. sa stii ca Mobil 1 am bagat si eu la Renault, e foarte ok...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat respecta toate normele in vigoare nu poate sa nu fie ok ...

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro