Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alearga, sustine si bucura-te de atmosfera SkyRun !

Sportul este sanatate curata, indiferent daca-l practici in natura sau in spatiu inchis. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au observat beneficiile practicarii sportului. In Grecia antica practicarea sportului de catre tineri a devenit chiar o obligatie. Tot aici apar pentru prima data Jocurile Olimpice si au ramas in istorie drept singurele evenimente in timpul carora era pace si razboaiele intre cetatile grecesti se intrerupeau tocmai pentru a da posibilitatea cetatenilor sa participe la intrecerile sportive. Castigatorii probelor sportive primeau o deosebita consideratie si se bucurau de o faima imensa. Cu siguranta, unii dintre castigatorii probelor sportive au intruchipat in timp eroi de legenda. 

Revenind in zilele noastre in care poti si ai cele mai bune oportunitati ca sa faci sport si miscare, in general, cum n-au avut pana acum generatii intregi, observam ca omul devine tot mai sedentar. Organizarea unei intreceri sportive in cea mai inalta cladire din Romania trebuie sustinuta cu atat mai mult cu cat este la a III-a editie. Merita sa accepti provocarea SkyRun 24 din 23-24 ianuarie 2016.

SkyRun 24 din 23-24 ianuarie 2016

Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower şi Raiffeisen Property International (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) si smartatletic (partener organizare), alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii – vor da startul unei noi editii deosebite de SkyRun, de data aceasta avand 4 asociatii beneficiare la linia de start: HOSPICE Casa Sperantei, Mia’s Children, Asociatia Mai Mult Verde si World Vision Romania.

Programul SkyRun 24 din 23-24 ianuarie 2016

Sambata, 23 ianuarie:

· cursa contratimp, de alergare, pe scari, 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune.
· cursa in care fiecare dintre voi, cei care veti participa, veti putea sustine cauza in care credeti si pe care doriti sa o sprijiniti.
· un bun prilej de a ne intalni, de a ne strange mainile, de a va bucura de privelistea Bucurestiului vazut din cel mai inalt punct.
· si … momentul in care vom da startul „24Challenge”.

Duminica, 24 ianuarie:

24 Challenge sau stafeta de 24 ore va incepe pe 23 ianuarie, odata ce se va incheia competitia de masa, si va continua pana a doua zi, 24 ianuarie:

· 4 echipe a cate 6 alergatori vor alerga timp de 24 de ore pe scari.
· fiecare echipa va reprezenta cate un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte si din echipa Fundraiseri VIP.
· la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcari va fi desemnata castigatoare.

In concluzie, fiecare persoana care va participa la SKYRUN va contribui la sustinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individual si 50% din valoarea taxei de la inscrierea corporate va merge catre cauza pe care a ales sa o sustina. Daca esti in Bucuresti in perioada 23-24 ianuarie si esti intr-o conditie fizica buna, nu rata ocazia sa participi la eveniment. SkyRun 24 te asteapta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro