Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tehnologia Philips mai accesibila ca oricand

Tehnologia reprezinta modul in care omul a inteles ca trebuie sa se diferentieze de celelalte vietuitoare de pe pamant, este ceea ce-l face unic si ilustreaza cel mai bine capacitatea definitorie a lui, cea de gandire, de inovare si perfectionare a uneltelor menite sa-i faca viata mai usoara. In ziua de azi, conectarea cu beneficiile tehnicii nu este un simplu moft, fita conjuncturala, este de-a dreptul o necesitate tot mai stringenta, izvorata din dezvoltarea tot mai continua a omului, din dorinta lui de a-si face viata cat mai frumoasa si usoara, de a se folosi de toate inventiile de care a fost capabil de-a lungul timpului. Cum era si firesc, daca la inceputuri tehnica era destul de rudimentara, necesitand noi si noi adaptari, perfectionari, imbunatatiri, putem conchide ca, in prezent, evolutia tehnologiei este la un nivel destul de avansat, mult superior fata de ce era in trecut, putem zice cu mana pe inima ca suntem norocosi ca traim in epoca asta si nu in trecut. 

Robot Philips
Disputele pe care le am cu familia mea, incercarile supraomenesti pe care le duc cu ei ca sa le arat avantajele si beneficiile pe care le-au adus revolutia industriala si minunile tehnicii moderne in viata noastra de zi cu zi, parca se lovesc de un zid de piatra, fiind cu totul si cu totul refractari la tot ceea ce inseamna nou, modern, util. Marea mea mirare a fost opozitia de care a dat dovada chiar si fratele meu, crescut in perioada cea mai neagra a istoriei noastre, in anii '80, impresionat pana la culme de filmul american Terminator a zis ca el nu vrea sa fie controlat de roboti ci este un om liber si o masinarie nu-i dicteaza lui viata. Ma asteptam la o asa abordare mai mult de la parintii mei, varsta lor fiind o scuza pentru reticenta la minunile tehnologiei din ziua de azi, dar de la el chiar nu ma asteptam. 

Robot de bucatarie
Ceea ce este ciudat dar si amuzant in acelasi timp e faptul ca pentru orice problema, solutie, sfat tehnic, cu totii apeleaza la mine, fie ca e vorba sa le fac un update la calculator, sa le deblochez telefonul dupa ce au gresit parola, sa le montez diferite cabluri, stechere si alte componente la tot felul de aparate care, chiar daca nu recunosc cu voce tare, le sunt indispensabile si-i ajuta foarte mult in zilele noastre. Recent, mama mi-a cerut ajutorul, plangandu-se ca din pricina varstei, nu mai are aceleasi deprinderi in bucatarie, „ca la douazeci de ani” si ii vine foarte greu lucrul in bucatarie, i-ar fi de un real ajutor un robot de bucatarie, asa cum are si tanti Rodica de la trei, mandria gospodinelor din bloc. Cum eu sunt „eminenta cenusie” in domeniu, era firesc ca eu sa ma ocup cel mai bine de cumparatul lui, eram mai in cunostiinta de cauza, dupa parerea lor. 

Tehnologia Philips
Stiind ca nu v-a fi un lucru usor, cunoscandu-le respingerea pentru tot ceea ce inseamna tehnologia, am luat-o pe ocolite si le-am zugravit in cele mai bune auspicii inventivitatea poporului olandez, cum au stiut ei sa construiasca baraje capabile sa opreasca marea ca sa nu le mai inunde tara, cum Olanda era in secolul XVIII supranumita „carausa marilor”, cat este de inventiva si priceputa natiunea batava, mai mult pe tata l-am cucerit cu partidele de fotbal jucate de „portocala mecanica”, natiune ce a schimbat complet lumea fotbalului mondial. Scopul meu era sa le vorbesc despre celebra marca de electrocasnice profesionale de la Philips, una din favoritele mele. Surprinzator, au fost foarte receptivi, au recunoscut brandul, fiind unul de traditie pe piata romaneasca, si dupa cum zic ei, in marea asta de chinezarii, cu greu gasesti produse de calitate la preturi bune. Grabit ca nu cumva sa se razgandeasca, am inceput sa navighez pe net ca sa le achizitionez robotul de bucatarie mult dorit, nu care cumva sa le mai vina vreo alta idee, moment in care ii vad ca se imbraca, numara banii si vor sa plece. Cum unde?, pai la magazin sa nu se termine ofertele de pret. I-am linistit ca am un prieten de nadejde, un magazin online electrocasnice, caci in ziua de azi magazinul vine la tine si nu invers, ca pe vremea lor. 

MarketOnline.ro
Daca stii sa imbini calitatile unui produs cu modul de a-l vinde, succesul este garantat, fiind chiar extrem de simplu in ziua de azi ca sa te bucuri de binefacerile tehnologiei. 

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro