Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sisteme de filtrare combustibil MANN, mai multa fiabilitate, mai putina uzura

Sistemele cu injectie de inalta presiune din motoarele diesel moderne impun cerinte ridicate privind calitatea combustibilului. Din cauza cresterii presiunii de injectie la cel putin 2000 bar si a cresterii fractiunilor biodiesel din combustibil, separarea eficienta, a particulelor si a apei devine extrem de importanta pentru protejarea motorului de uzura. Filtrele de combustibil MANN + Hummel se asigura ca orice impuritati si apa continute in combustibil nu vor deteriora motorul. Fie ca e vorba de Prefiltru sau filtru principal MANN + HUMMEL ofera o gama cuprinzatoare de filtrare pentru aproape orice aplicatie - aprindere prin scanteie, precum si motoare diesel.

Sistemele modulare - filtrul combustibil solutii inteligente pentru viitor

Diversitatea cerintelor impuse de piata solicita solutii personalizate: cu sistemele de filtrare inovative, filtrele de combustibil MANN + Hummel indeplinesc cele mai stricte specificatii pentru protectia motoarelor diesel moderne. Daca este necesar, acestea pot fi, de asemenea, adaptate la proprietatile specifice ale combustibililor alternativi, cum ar fi biodieselul. In functie de cerintele clientului, sistemele de combustibil modulare pot efectua o gama larga de functii optionale. Sunt folosite conceptele traditionale, cum sunt modelele de carcase din aluminiu turnat, foi de metal sau plastic. Designul pieselor este optimizat in ceea ce priveste costurile, greutatea si spatiul de instalare.

Filtrare Multistrat pentru separarea eficienta

Filtrele MANN + Hummel au fost dezvoltate pentru motoare diesel si motoare cu aprindere prin scanteie si pentru a indeplini toate cerintele impuse de elementele moderne ale filtrelor de carburant. Structura multistrat pastreaza la distanta chiar si cele mai fine particule care ar putea ajunge la sistemul de injectie. In special pentru combustibilii diesel, exista, de asemenea, o functie de separare a apei. Acest lucru ajuta la evitarea coroziunii si a deteriorarii sistemului de injectie. Elementele filtrelor de combustibil pentru motoarele diesel sunt, deseori integrate intr-un sistem de carcasa modulara a filtrului. Ele sunt astfel lipsite de orice parte metalica si pot fi, prin urmare, incinerate fara a lasa reziduuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro