Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Spre viitor cu cea mai buna lumina

Inca de la aparitia automobilelor, Hella a definit etapele in domeniul inovatiilor. Odata cu inovarea, integrarea si globalizarea din industria automobilistica, isi extind pozitia de lider mondial. Pentru dumneavoastra si clientii dumneavoastra, inseamna: ca va puteti baza pe produsele HELLA. Peste tot in lume, echipele HELLA lucreaza neincetat la inovatiile de maine.

Inovatie - fiind producator de varf in domeniul sistemelor de iluminare, HELLA dezvolta siguranta in deplasare, confortul si designul pentru: faruri, lampi de semnalizare, sisteme de iluminare interioara si module complete pentru autovehicule.

Integrare - folosind experienta de peste 100 de ani si parteneriatele puternice cu subcontractorii si furnizorii sai, HELLA a devenit unul din producatorii cei mai importanti din industria auto, in special in materie de design, caroserie si sisteme electronice.

Globalizare - HELLA are ca obiectiv mentinerea pozitiei de top in ceea ce priveste sistemele de iluminare auto – beneficiind de o acoperire mondiala si echipe internationale. Industria automobilistica apreciaza forta noastra inovatoare peste tot in lume. De aceea, va puteti baza pe HELLA in aprovizionarea constanta si sigura a atelierului si in comertul cu piese si accesorii auto.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro