Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Performanta demonstrata prin noua tehnologie full-aluminiu

Radiatoarele full-aluminiu de la Nissens sunt produse pe baza celor mai noi si mai avansate tehnologii, incluzand productia complet automata a liniilor de asamblare.

Procesul controlat de Brazare (CAB), aplicat in fabricarea elementelor full-aluminiu ale radiatorului asigura o unitate de racire cu structuri foarte puternice si durabile.

Nissens foloseste flux de vopsea pe toate componentele critice, cu scopul de a asigura o inalta calitate a radiatoarelor brazate full-aluminiu.

Miezurile radiatoarelor sunt produse cu tuburi menite pentru sarcini grele, aripioare dublu-pliate extrem de eficiente, fante bine profilate si o distanta mica a tubului pentru a asigura durabilitate excelenta si racire performanta.

Radiatoarele full-aluminiu Nissens sunt usor de manevrat si de instalat in caseta de plastic. In plus, conceptul Multi-Fit asigura o instalare rapida si fara cusur pentru mai multe aplicatii.

Toate produsele full-aluminiu au fost testate impotriva coroziunii, vibratiilor, impulsurilor de presiune, expansiunii termice si a altor teste in serie pentru a demonstra performanta termica.

Este important pentru Nissens sa fie aliniat standardelor de mediu atunci cand proiecteaza si fabrica produse pentru piata auto, fiind certificate conform ISO 14001.

Certificare ISO: Certificatul ISO 14001 este o dovada a efortului dedicat pentru a proteja mediul inconjurator, punand accentul pe faptul ca: Nissens s-a angajat la minimizarea efectelor companiei asupra mediului printr-o abordare structurata, care implica de asemenea si implicare financiara.

Compania este capabila sa documenteze faptul ca sarcina de a minimiza efectele externe asupra mediului este integrata in procesele de zi cu zi, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro