Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Calitate verificata

Toate becurile HELLA sunt verificate in detaliu. Inginerii departamentului de asigurare a calitatii de la HELLA au creat, pentru fiecare tip de bec, un set de cerinte transparent.

Becurile pentru faruri, de exemplu, sunt verificate de inginerii HELLA in mod foarte exact cu privire la proprietatile de dispersie a luminii. In acest scop, se utilizeaza cele mai moderne echipamente de masurare a luminii. Testele de aderenta pentru vopsea conform FAKRA (Fachkreis Automobil), testele la vibratii si socuri conform IEC, masurari ale geometriei, fluxului luminos si randamentului precum si testele pentru durata de viata garanteaza ca la distribuitori si ateliere ajung produse de o calitate impecabila.

Asigurarea calitatii reprezinta o tema importanta pentru HELLA. Pentru ca toti clientii sa fie mulţumiti si pentru a avea intotdeauna clienti multumiti. De aceea, inginerii departamentului de asigurare a calitatii HELLA testeaza in detaliu toate becurile pe care le produc, asigurand in acest mod o calitate ridicata.

Aceste teste detaliate si know-how-ul HELLA ca experti in iluminare OE garanteaza pentru toti o calitate excelenta. Ca rezultat al acestei verificari consecvente a calitatii deja de ani buni, producatorii consacrati de automobile se bazeaza pe inovatiile tehnologice si au incredere in competenta, experienta si calitatea HELLA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro