Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

INDUSTRIA AUTO APRINDE MOTOARELE LA ROMEXPO! 28 – 31 MAI 2015 | PAVILION C3

Intre 28 si 31 mai 2015, ROMEXPO devine arena principala pentru desfasurarea a doua evenimente dedicate atat celor care sunt pur pasionati de lumea auto, cat si celor care detin un business in domeniu. 

AUTOEXPOTEHNICA, expozitie internationala de componente si accesorii auto

Aflat la cea de-a patra editie, manifestarea reuneste importanti furnizori din domeniu si este dedicata in special producatorilor, distribuitorilor si designerilor din industria auto si reprezinta momentul oportun pentru incheierea de noi contracte si analiza a pietei.

AutoExpoTehnica 
AUTOEXPO, expozitie de autoturisme, camioane si utilitare

O premiera in portofoliul de evenimente organizate de ROMEXPO, expozitia este dedicata atat celor care doresc sa-si achizitioneze un automobil personal, cat si administratorilor de parcuri auto care intentioneaza sa-si largeasca flota. 

Expozantii prezinta proiectele pe care le-au dezvoltat in ultimul an, alaturi de cele mai recente inovatii in design, tehnologie si logistica a vehiculelor. Soferii de profesie pot afla care sunt ultimele solutii care ii pot ajuta in activitate, dar si noutati referitoare la modificarile legislative in domeniu.

In aceeasi perioada cu AUTOEXPOTEHNICA si AUTOEXPO 2015, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, se vor desfasura alte trei evenimente adresate publicului larg: AUTOEXPO – expozitie de autoturisme, camioane si utilitare, TIBCO – targ international de bunuri de larg consum, KIDEX – expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii, si TMA -  festival de spiritualutate, medicina alternativa si terapii complementare, si Targul de Produse Traditionale – targ cu produse cu specific romanesc. 

Program de vizitare
28 – 30 mai 2015: 10:00 – 18:00
31 mai 2015: 10:00 – 16:00

Mai multe informatii pe www.autoexpo.rowww.autoexpotehnica.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro