Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Amortizoarele Starmann

Amortizoarele sunt una dintre componentele de baza ale suspensiei. Suspensia reprezinta o amortizare elastica impotriva efectelor nedorite, cauzate de denivelarile drumului. Scopul amortizorului “Starmann Germania” este de a domoli amplitudinea suspensiei, fara a interfera cu functionarea normala a arcurilor. Amortizorul Starmann absoarbe foarte bine excesul de energie elastica, eliberata de arcuri si de anvelope, reducand astfel riscul deraparii de pe suprafata drumului pentru fiecare roata in parte. Aceasta ajuta la reducerea transmisiei de vibratii in vehicul si duce la evitarea pierderii aderentei la drum. Vehiculul se mentine bine pe carosabil, si balansarea este redusa la minim. Amortizoarele Starmann au un rol foarte important in franare, manipulare, uzura anvelopei si un drum confortabil. Starea precara a amortizorului extinde distanta de franare, vehiculul va raspunde mai incet, distrugand suspensiile. Prin urmare, in plus fata de amortizor, Starmann recomanda instalarea placutelor de frana in masina, ceea ce va spori siguranta rutiera.

Amortizoare Starmann
Amortizoarele sunt in mod constant supuse unor solicitari suplimentare inutile si eforturilor, lucra in conditii improprii. Pasagerii sunt expusi la miscari puternice in timpul franarii, inclinarea longitudinala a vehiculului in timp ce creste viteza, efecte care necesita un amortizor suplimentar pentru vibratii, care reduce confortul.

Utilizarea amortizoarelor Starmann, impreuna cu restul componentelor, frane si componente de propulsie, asigura fiablitate la cel mai inalt nivel, ceea ce duce la asigurarea celui mai bun confort. In oferta Starmann exista acum mai mult de 1100 tipuri diferite de amortizoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro