Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vrei sa vezi Thailanda ?

Te-ai gandit vreodata sa faci o excursie intr-o tara exotica sau sa vizitezi o tara asiatica cu o clima, cultura si societate, diferite fata de tarile europene. Daca da, atunci esti la un pas de realizarea visului pentru ca Mall-ul Baneasa Shopping City a pornit in cautarea unei persoane pe care s-o trimita in Thailanda. Si nu oricum, ci intr-o companie selecta, din care face parte si Cristian China-Birta, alaturi de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran si fotograful Cristian Vasile.

Ce trebuie sa faci? Ideea este simpla: daca mergi in Baneasa Shopping City din Bucuresti si-ti faci o poza cu tuk tuk-ul de-acolo, poti merge in Thailanda. Dupa ce-ti faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel si #1selfie2thailand, sa dai tag contului Baneasa Shopping City si automat esti inscris in concurs si poti merge alaturi de Chinezu si intreaga gasca vesela in Thailanda.

Perioada de deplasare este 9 – 21 aprilie, iar înscrierile se fac pana pe 31 martie. Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook dedicate evenimentului.

Hai in Thailanda!
Mi-ar placea sa fac parte din echipa care face deplasarea in Thailanda. Stau si ma gandesc oare ce tricouri ar trebui sa poarte cei din echipa? Un tricou personalizat sau doar un tricou simplu? Oare, daca ar fi un tricou personalizat purtat de Chinezu, ce ar trebui sa reprezinte? Frunza sau orice altceva reprezentativ pentru Romania? Cred ca pe tricoul lui Chinezu un locusor ar trebui ocupat de drapelul romanesc si numele Romania. Chiar ar trebui sa poarte tot romanul, cu mandrie, numele tarii de origine si drapelul tricolor. Fiind si un reprezentant al bloggerilor, ma gandesc ca termenul de “blog” ar trebui sa fie prezent pe tricoul lui Chinezu. Sunt sigur ca tricoul lui Chinezu o sa fie interesant si reprezentativ, asa cum numai Chinezu stie sa-si aleaga tricourile. Abia astept sa vad un selfie cu el imbracat intr-un tricou personalizat si reprezentativ. Pana atunci astept cu nerabdare sa aflu cine-i norocosul sau norocoasa care o sa faca parte din echipa care se deplaseaza in Thailanda. Poti sa fii chiar tu daca ajungi in Baneasa Shopping City din Bucuresti si-ti faci un selfie cu tuk tuk-ul de-acolo si uric poza in retelele sociale cu hastagurile aferente.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro