Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Scurt istoric Clean filters

Delgrosso S.p.A. este o companie Italiana care de 60 de ani produce sisteme de filtrare pentru motoarele vehiculelor, filtre de aer, de ulei, diesel, de combustibil, habitaclu, toate purtand brand-ul CLEAN.

Fondata in anul 1951, compania a fost mereu animata de o dorinta de a creste, de a prospera si de a oferi mereu cele mai bune produse. Delgrosso a inceput sa produca filtre in anul 1960, creand gama de filtre CLEAN in 1975. A devenit societate pe actiuni in anul 1979 si a fost in permanenta prezenta pe piata, oferind solutii tehnice inovatoare create pe baza knowhow-ului de zi cu zi. In anul 2009 compania a fost premiata de catre Fiat Parts&Service ca cel mai bun furnizor al anului.

Misiunea companiei este de a oferi clientilor si partenerilor produse de inalta calitate si servicii de eficienta maxima, creand valoare pentru companie si producand valoare pentru clienti. Gama de filtre Clean este considerata ca fiind ideala pentru jucatorii de pe piata aftermarket, atat pentru autovehicule, vehicule industriale, masini agricole cat si pentru echipamente de constructie si motoare marine. Delgrosso este furnizor de echipamente originale pentru cele mai mari branduri italiene de autovehicule si deasemenea este unul dintre partenerii foarte apreciati din Europa si nu numai.

Compania creaza si produce filtrele bazandu-se pe o echipa in care toti sunt dedicati sa ofere calitate maxima si eficienta. Compania isi desfasoara activitatea in 3 fabrici specializate pe filtre de ulei, aer si combustibil, cu o suprafata totala de 15000 de metri patrati si cu o capacitate de productie de 11 000 000 filtre pe an cu 4000 de design-uri diferite. Fiecare filtru Clean produs este certificat in ceea ce priveste siguranta. Fiecare filtru inainte de a fi livrat, trece printr-o verificare tehnica si a calitatii foarte riguroasa, ceruta de reguli specifice.

Compania a primit certificarea ISO standard 9001 in anul 1995, fiind consolidata apoi cu diferite actualizari prin UNI EN ISO 9001:2000. In anul 2004 compania a obtinut certificatul ISO/TS 16949:2002 care atesta indeplinirea conditiilor tehnice al managementului calitatii in industria auto. Inca de la inceputuri compania a fost mereu preocupata si s-a implicat in protectia mediului. Aceasta se datoreaza in primul rand unui inalt simt al responsabilitatii vizavi de activitatea desfasurata atat in mediul intern cat si in mediul extern si apoi e o alegere privind prosperitatea generatiei viitoare.

In ceea ce priveste serviciile, compania crede cu tarie intr-un dialog eficient cu clientii. A-i asculta, a-i intelege si a le oferi sunt asteptari pe care le avem de la toti angajatii. Delgrosso este prezent in Italia cu 14 magazine care ofera cele mai bune servicii fiecarui client, cu 6 magazine in Franta si de asemenea in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro