Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Trupa Byron canta alaturi de Fanfara Militara Bistrita pe 2 decembrie, la Teatrul National Cluj

Trupa Byron serbeaza 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marti, 2 decembrie, ei vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de elevi Excelsior. Byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor ale pieselor lor, si vor avea ca invitati speciali doi muzicieni exceptionali cu care au mai colaborat si in trecut: este vorba despre solista Luiza Zan si violonistul Alexander Balanescu.

Turpa Byron canta alaturi de Fanfara Militara Bistrita
Concertul „Electric Marching Band” va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray Byron. Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) si unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Targu Mures (2008).

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium). 

Haideti pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit Byron in care 3 lumi muzicale se vor intrepatrunde cu rezultate uimitoare. Electric Marching Band inseamna piese Byron (si nu numai) reorchestrate pentru trupa, fanfara si cor, invitatii speciali Luiza Zan si Alexander Balanescu urmand sa completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro