Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa pui mana pe un iPhone6 de la QuickMobile?

iPhone6 mult asteptatul smartphone de la Apple, a fost scos pe piata in urma cu cateva zile. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca un telefon mobil o sa devina atat de faimos si o sa adune milioane de fani din intreaga lume. Fani care sunt in stare sa sacrifice totul pentru cel mai inteligent si performant smartphone de pe piata. Acestia au fost in stare sa stea la coada, ore intregi, in fata magazinelor de telefonie mobila si produse IT. Totusi este de la sine inteles dupa toata publicitatea facuta noului iPhone6, la care se adauga succesul modelelor mai vechi de iPhone, ca o sa apara un nou star in randul smartphone-urilor de calitate superioara. Iphone6 este intr-adevar un telefon inteligent care reuseste sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de telefonie si solutii smart. 


Chiar daca nu esti un fan inrait al produselor Apple sau in special al noului iPhone6 dar totusi ti-l doresti, vestea cea buna este ca-l poti avea rapid prin intermediul celor de la QuickMobile. Ei sunt primii care aduc produsele Apple la noi in tara. QuickMobile este trendsetter IT&C, unul dintre cei mai mari si importanti din Romania. Din aceasta cauza n-ar trebui sa ne mai mire faptul ca ei sunt atat de rapizi incat au inceput sa livreze deja toate iPhone-urile precomandate incepand cu prima zi de lansare a produsului in SUA. Trebuie sa recunosc, cu mana pe inima, ca este surprinzator ca o companie romaneasca sa aduca atat de repede in Romania produse fabricate peste ocean si asta imediat din ziua lansarii produselor pe piata nord-americana.

Noul iPhone6
Nici nu-mi pot imagina ce ar fi simtit fanii romani ai fenomenalului iPhone6 daca nimeni nu ar fi reusit sa aduca produsul in tara atat de repede. Te-ai fi simtit ca pe vremea comunismului cand nu ajungea niciodata un produs american la tine, iar in cel mai fericit caz cand ajugea era intotdeauna second hand sau deja era prezent de mult pe piata incat nu mai avea nici macar satisfactia de a achizitiona un produs nou. Totusi avem noroc ca exista companii romanesti,mai ales in domeniul IT&C, cum este QuickMobile care sunt atat de rapizi, incat aduc cel mai repede in Romania noile produse IT&C. Orice produs precomandat la QuickMobile poate ajunge la tine in aceeasi zi cu lansarea lui oficiala in orice colt al planetei s-ar intampla acest eveniment. Ce poate fi mai spectaculos decat faptul ca poti avea inca de la lansare podusul mult dorit, chiar daca este un iPhone6 pentru care, pe buna dreptate, multi ar face sacrificii inimaginabile.

Incearca-ti norocul la concursul de pe blogul lui Cristi
iPhone6 ca orice produs de top are un pret direct proportional cu valoarea unui smartphone Apple. Daca suntem obisnuiti ca produsele din domeniul IT&C sa se ieftineasca bine dupa cateva luni, acest lucru n-o sa-l vezi la un produs Apple. O data ce ai investit intr-un produs Apple poti dormi linistit cativa ani buni ca produsul nu-si pierde valoarea. Este exact ca si cum ai investi intr-un ceas elvetian. Totusi daca iti doresti din toata inima noul iPhone6 si pentru moment nu dispui de finante ca sa ti-l achizitionezi direct din magazinul online QuickMobile, nu dispera si incearca-ti norocul la concursul organizat pe blogul lui Cristi. Participa la concursul de pe blogul lui Cristi, primul concurs din Romania care are ca premiu noul iPhone6 si pune mana pe un smartphone de exceptie.

Nu uitati ca pe langa iPhone6 puteti achizitiona din magazinul online QuickMobile noul smartphone a celor de la Apple, iPhone 6 Plus, un dispozitiv cu adevarat exceptional. Acesta vine cu un ecran mai mare, de 5.5 inch care afiseaza o rezolutie full HD de 1920x1080 pixeli, insumand o densitate uimitoare de 401 pixeli per inch. Ruleaza noul sistem de operare iOS 8, cel mai avansat OS al momentului. Pe langa noul procesor A8, telefonul mai integreaza si 1GB de memorie RAM si un spatiu de stocare amplu de 16 GB. Ecranul mai dispune si de un strat de sticla ultra-rezistent la lovituri sau orice fel de socuri mecanice. Ultima iterare a conceptului de iPhone aduce o noua serie de inovatii dispozitivului atat de ravnit in intreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro