Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cu totii avem limite, nu toti le acceptam - redescopera drumul catre leadership cu Felix Baumgartner

Eroii sunt acele peronaje care sunt modele de urmat. Auzim pentru prima data de eroi inca din frageda copilarie, ii identificam cu personajele de poveste sau legenda si vrem cand crestem mari sa fim la fel ca ei, sa-i imitam si chiar sa-i depasim in ceea ce fac. Ideal ar fi ca sa poti avea ca model un erou tot timpul vietii, dar viata este cruda si cum trec anii incepem sa ne plafonam, apoi sa renuntam pe rand la ideea si postura de erou. Renuntam pentru ca ni se pare mult mai confortabil si usor sa faci parte din multime, sa te pierzi in multime si sa te identifici cu multimea. Este mai acceptabil sa ai o viata normala fara fluctuatii, adrenalina si stres. Chiar daca uneori viata noastra ni se pare destul de plictisitoare si avem momente in care ne dorim sa evadam din rutina zilnica, nu o facem, tocmai din cauza confortului pe care-l ofera multimea. Nu iesim nici macar din rand pentru a nu fi catalogati altfel de catre ceilalti.

Felix Baumgartner in Romania
Omul este manat de curiozitate, de pofta de cunoastere si de o dorinta netarmurita de a se autodepasi. Totusi, sistemul in care traim, societatea prin legile scrise si nescrise, pun stavila poftelor umane. Din fericire exista si oameni suficient de nebuni si cutezatori care sa incalce toate cutumele sociale pentru un ideal sau pentru a atinge si realiza un vis. Prin experienta, cercetare, aventura si calatorii de cunoastere, oamenii au descoperit aproape tot, au calatorit aproape peste tot si au realizat cele mai nebunesti si inimaginabile actiuni. Cand crezi ca s-au realizat toate, apare cineva destul de nebun si cu o imaginatie destul de bogata incat sa incerce imposibilul, chiar daca in acest mod si-ar pune propria viata in pericol. In urma cu doi ani un austric cutezator uimea lumea intreaga, tinea capul de afis al jurnalelor de stiri si era subiect de breaking news la scara mondiala pentru ca a facut un lucru atat de nebunesc incat a uimit o lume intreaga. El a sarit pentru prima data cu parasuta din stratosfera. Felix Baumgartner este austriacul care a sarit cu parasuta in 2012 de la 39 de kilometri distanta de Pamant si care a stabilit un record mondial de viteza in cadere libera, pentru ca a depasit viteza sunetului in cadere (atingand 1342,8 km/h). 

Dupa eveniment am ramas placut surprins si am admirat curajul si determinarea lui Felix Baumgartner. Am urmarit cu sufletul la gura povestea austriacului, eram curios sa aflu detaliile, ce antrenament a facut pentru a-si depasi limitele, ce echipament a folosit si cine l-a realizat. Dar cel mai mult am vrut sa aflu sentimentele, emotiile si trairile pe care le-a avut in acel minut de cadere libera din stratosfera si bucuria pe care a trait-o cand a reusit cel mai nebunesc si imposibil salt cu parasuta. Cu toate acestea cred ca cel mai bine este sa aflii povestea live chiar din gura eroului principal, mai ales ca vine in Bucuresti unde o sa tina o conferinta. Este o ocazie unica in viata de a cunoaste un om care prin puterea vointei a intrat in istorie. 

Stim ca fiecare dintre noi cand avem un tel si suntem determinati sa ne atingem telul, ne antrenam, depunem eforturi inimaginabile pentru a castiga sau a realiza ceea ce ne propunem, Orice necesita efort si autodepasire ca sa realizezi ceva notabil de care sa fii mandru sau sa fii apreciat de comunitate si societatea in care traiesti. Necesita si o depasire a limitelor personale. Cred ca cel mai dificil lucru este sa-ti depasesti limitele pentru o realizare notabila, indiferent daca vorbim de o competitie cu adversari redutabili, de un concurs cu concurenti antrenati sau o situatie de viata si de moarte in care tocmai depasirea limitelor face diferenta.

Pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, se organizeaza conferinta inovativa de leadership #BusinessOdyssey din seria Enlightening 3.0, eveniment din portofoliul Conference Arena. Invitat este Felix Baumgartner, singurul om care a sarit de la 39 de kilometri inaltime si a atins viteza sunetului in cadere. 

In plus, fiecare are posibilitatea extraordinara de a castiga un bilet la cel mai inovativ eveniment de business din Romania, unde lifestyle-ul si business-ul de top vor scrie istorie. Oricine poate castiga un bilet la eveniment in valoare de 414 Euro + TVA, doar daca se inscrie la concursul organizat pe blogul lui Cristi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro