Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Verificarea foii de parcurs

La primirea foi de parcurs, impiegatul efectueaza o verificare in prezenta soferului. Foaia de parcurs se verifica ulterior integral la autocoloana de catre impiegatul acesteia. Totodata, impiegatul autocoloanei inscrie in foaia de parcurs elementele care rezulta din verificare, pe baza careia urmeaza sa se determine tariful, consumurile, retributia soferului etc., semnand de certificare.

Prin semnare, impiegatul isi asuma raspunderea pentru calitatea verificarii si corectitudinea elementelor inscrise in foaie, rezultate din verificarea foii si aplicarea reglementarilor specifice. Seful de autocoloana are obligatia sa reverifice in fiecare luna cel putin 10% din foile de parcurs ale autocoloanei, corectand, daca este cazul, inscrierile impiegatului si semnand foile de parcurs respective in locul anume prevazut in formular.

Foile de parcurs reverificate se aleg astfel incat sa cuprinda toate categoriile de transporturi, ambele tarife de baza si toate structurile de parc. In cadrul acestei revendicari se include si cea privind concordanta dintre momentele plecarii si inapoierii autovehiculului de la si la locul de parcare, inscrise in registrul de poarta si cele inscrise de soferi in chenarul "Desfasurarea activitatii".

Prin semnarea foii de catre seful autocoloanei, intreaga raspundere pentru calitatea verificarii si realitatea datelor inscrise in document pe baza concluziilor rezultate din verificare, trece asupra acestuia. Tragerea la raspundere a sefului autocoloanei se va face cu exigenta sporita, avandu-se in vedere si atributia sa, de supraveghere si indrumare a muncii impiegatilor din subordine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro