Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara tehnologizam ieftin cu evoMAG

Evolutia tehnologiei in electronica a ajuns intr-un punct in care nu mai ai ce face si trebuie sa tii pasul, ori ca vrei ori ca nu vrei. Am ramas socat cand gigantul Microsoft a dat publicitatii faptul ca nu o sa mai asigure suport tehnic pentru sistemul de operare Windows XP. Nu-mi venea sa cred ce auzeam in mass-media, cat de repede au trecut 13 ani, cat de repede avansam din punct de vedere tehnologic si cat de ramas in urma eram cu tehnologia pe care o utilizam zilnic si de care eram atat de mandru pana acum. Chiar daca pentru inceput nu am dat crezare anuntului facut de Microsoft, imi imaginam cu naivitate ca vor renunta si la presiunea utilizatorilor de Windows XP vor reveni asupra deciziei, acest lucru se pare ca nu o sa se intample. Oarecum din necesitate am inceput sa ma gandesc serios la o solutie practica care sa rezolve problema sistemului de operare pentru o buna bucata de timp. Intr-o situatie de genul acesta, nu ai incotro si esti obligat sa faci investitii intr-un sistem de operare mai nou. La o simpla cautare pe internet in magazinul online evoMAG dupa un sistem de operare am descoperit ca am ramas in urma mult la capitolul device-urilor din birou. Iminenta unui atac informatic care planeaza deasupra celor care inca mai utilizeaza windows XP este destul de serioasa, mai ales pentru bazele de date dintr-o firma ce pot fi furate sau compromise de persoane rau intentionate.

Oferte speciale evoMAG
Am gasint in magazinul online evoMAG un sistem de operare Windows 8.1, 32/64 bit, Engleza, Retail, la o reducere substantiala de pret ce face achizitia profitabila. Noul sistem ofera o navigare rapida pe tot ecranul. Are incorporata stocarea in cloud se poate personaliza si configura dupa cum iti pofteste inimioara. In plus, vine cu multe aplicatii utile si functia de cautare ce ofera rezultate de pe laptop, aplicatii sau web, intr-o vizualizare grafica clara. Tipul de licenta standard iti ofera posibilitatea sa instalezi sistemul pe device-uri putin mai vechi. Acum daca tot esti constrans de imprejurari sa treci de la Windows XP, este cea mai buna alternativa de pe piata.

Laptop Dell Inspiron 17 7737
Noroc ca evolutia tehnologica te constrange intr-un mod pozitiv sa tii pasul, iar primavara este un moment propice pentru tehnologizare, altfel nu te-ai putea bucura de produse electronice noi. Spre deosebire de desktop-uri, durata de viata a unui laptop nu depaseste cativa ani si la un moment dat suntem nevoiti sa-l schimbam cu totul deoarece inlocuirea componentelor nu este rentabila. Bateria, ecranul sau tastatura sunt cateva dintre componentele care cedeaza actiunii mediului inconjurator, astfel incat o noua achizitie devine necesara. Cu aceasta ocazie am descoperit ca laptopul vechi HP 6820s ar trebui schimbat cu unul nou, mai performant. Am gasit in magazinul online evoMAG, un laptop Dell Inspiron 17 7737 (Intel Core i7-4500U, Haswell, 17.3"FHD, Touch, 16GB, 1TB, nVidia GeForce GT 750M@2GB, USB 3.0, HDMI, Win8.1 64-bit) la o oferta de pret foarte buna. In comparatie cu HP-ul din dotare, noul laptop Dell Inspiron pe care am pus ochii in magazinul evoMAG, are un procesor Intel Core i7, cu viteza de 1800-3000 MHz, memorie RAM de 16 GB de tip DDR3L si o frecventa la memorie de 1600 MHz. Capacitatea HDD, a noului Dell Inspiron, este de 1000 GB. La o simpla comparatie obeservi ca laptopul Dell Inspiron este de cel putin 4 ori mai performant fata de HP-ul din dotare. Ecranul de 17.3'' cu touchscreen prinde literalmente viata, cu imagini de inalta definitie, mai clare, mai luminoase, mai detaliate si mult mai realiste, un aspect important cand lucrezi cu programe specializate in identificare piese auto originale. Conteaza foarte mult claritatea imaginii si marimea ecranului in activitatea pe care o desfasor. In plus, adaugand si puterea de procesare oferita de procesorul Intel Core i7-4500U si placa video nVidia GeForce GT 740M cu 2GB memorie dedicata, impreuna cu placa video integrata Intel HD Graphics 4400, ecranul ofera o imagine clara din mai multe unghiuri. Laptop-ul Dell Inspiron devine un adevarat personificator al conceptului de putere de calcul portabil. Oricum privim lucrurile, cei de la Dell au creat un laptop special pentru activitatea ta de la birou, poti intui ca ti-au anticipat dorintele in materie de tehnologie. Reducerea frumusica de pret oferita de evoMAG si performantele superioare ale noului Dell Inspiron il recomanda ca o achizitie ideala. Un plus pentru Dell Inspiron este dat de tastatura numerica luminata extrem de utila cand iti desfasori activitatea intr-un birou. Pe langa o garantie de 24 de luni, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat, un atu in plus prin care scapi de stresul cu instalatul unui sistem de operare. Cu siguranta modelul de laptop Dell Inspiron este o achizitie buna si performanta de care te poti folosi cativa ani, timp in care se amortizeaza toata investitia.

Tableta Asus Fonepad Note 6 
In urma cu 2 ani, tot in primavara, am achizitionat un Samsung Galaxy Note si am devenit subiect de amuzament printre colegi, din cauza marimii telefonului. Navigand prin magazinul online evoMAG am descoperit noua tableta Asus Fonepad Note 6 ME560CG, Procesor Intel Atom Z2580 Dual Core 2GHz, LED IPS 6", 2GB RAM, 16GB, 8MP, 3G, Wi-Fi, Android (Neagra), la reducere de pret. Un gand mi-a incoltit in minte, oare cu un Fonepad la ureche cum as arata si ce impresie as face in fata colegilor? Pe langa amuzament noua tableta Asus Fonepad este cu adevarat un varf de tehnologie ce merita toti banii. Cu un ecran de 6'' Full HD si functionalitate de telefon 3G, tableta Asus Fonepad Note 6 ofera o experienta cu totul inedita de telefonie mobila si va schimba modul in care ramai conectat. Camera de 8 MP si camera frontala de 1.2 MP iti ofera posibilitatea de a captura imagini cu o claritate incredibila. Mobilitatea de care dispui cu Asus Fonepad si camerele foto performante te pot transforma intr-o vedeta pe Instagram sau Pinterest. Dar ce face mult mai atractiva tableta Asus Fonepad este durata mare de viata a bateriei, de peste 6 ore pentru redare video si peste 17 ore de convorbiri 3G. La o simpla comparatie intre Asus Fonepad si Apple iPad Mini, performantele celor doua tablete sunt egale din toate punctele de vedere, insa Asus are in plus telefonia 3G, un atu in plus la acelasi pret.

Set aparat de tuns Remington PG6060
Din curiozitate am aruncat o privire prin toate categoriile de produse comercializate in magazinul online evoMAG. In categoria de produse pentru ingrijire personala am descoperit un set aparat de tuns Remington PG6060 la un pret bun. Am facut rapid un calcul matematic in minte si am ajuns la concluzia ca investitia este chiar buna daca o poti amortiza in mai putin de un an de zile. Merita sa achizitionezi un set de tuns cu lame cu invelis de titan si tehnologie de auto-ascutire ce asigura garantia durabilitatii in timp a aparatului. Cele 5 capete detasabile si multimea de accesorii iti ofera posibilitatea de a face diferite tunsori si aranjari cu precizie milimetrica. Aparatul de tuns se foloseste fara cablu, are o autonomie de functionare de 110 minute, suficient timp pentru orice activitate de tuns intentionezi sa executi. La care se adauga un grip anti-alunecare perfect pentru o priza buna. Oricum privim lucrurile setul de tuns Remington merita investitia si nu trebuie sa lipseasca din lucrurile personale a niciunui barbat activ,

Aparat de facut inghetata Ariete Softy Ice Cream Party Time 634
Nu poti sa nu remarci in oferta de electrocasnice din magazinul online evoMAG un aparat de facut inghetata Ariete Softy Ice Cream Party Time 634 la un pret excelent. De cum il vezi incepi sa te gandesti cu pofta la o inghetata cremoasa si foarte delicioasa. Mai ales in zilele calduroase de primavara si vara, cand te ataca din toate partile caldura, cat de placut este sa te racoresti la birou savurand o inghetata cremoasa facuta dupa gustul tau. Aparatul de inghetata cu design retro si inovativ se asorteaza perfect cu celelalte electronice dintr-un birou. Este usor de folosit si foarte practic, astfel realizeaza in aproximativ 30 minute o inghetata cremoasa si delicata in mii de arome. Este usor de curatat si foarte compact, se poate dezasambla complet si se vinde impreuna cu suport pentru cornete de inghetata. Cu o capacitate de 1 litru si pretul foarte bun, aparatul de inghetata Ariete este o achizitie buna pentru ridicarea moralului angajatilor in zilele calduroase sau caniculare.

www.evomag.ro
Magazinul online evoMAG este unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de comert electronic, avand in oferta peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, telecomunicatii si FMCG. In plus, la evoMAG am gasit intotdeauna cele mai bune oferte si cele mai mari reduceri de pret la produsele comercializate, iar sa faci o comanda online la evoMAG necesita doar 3 pasi pe care-i parcurgi in maxim 30 de secunde. Cumparaturile online in magazinul evoMAG sunt o adevarata placere si delectare pentru oricine. Intotdeauna evoMAG nu-ti inseala asteptarile oferindu-ti produse de cea mai buna calitate, un pret al produselor cat mai bun si o livrare cat mai rapida. Descarca pe telefonul tau aplicatia evoMAG.ro Mobile din AppStore sau GooglePlay pentru mobilitate in cumparaturi online din magazinul evoMAG. Nu uita! Primavara tehnologizam ieftin cu evoMAG.

6 comentarii:

  1. chiar intentionez sa-mi cmpar o tableta cu 3g de la evomag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca si eu vreau sa achizitionez o tableta cu mini SIM de la evoMAG ca au preturi bune.

      Ștergere
  2. Te-ai razbunat pe mine pentru espresso-ul ala? Cum sa pui poza cu inghetata? Cum? :((( Ma faci sa ma duc pana la evomag sa imi cumpar aparatul ala!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt nevinovat...ce sa fac daca-mi place si mie inghetata si aparatul e ieftin la evoMAG? :)

      Ștergere
  3. Vreau si eu aparat de facut inghetata, Neaparat. Am zis :))))

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro