Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

In primavara asta indragosteste-te din nou in pasi de dans

Sarbatorile religioase sau onomastice, cum este Sarbatoarea Floriilor, reprezinta un prilej bun pentru a se aduna familia extinsa. Tocmai am participat la o intrunire a familiei extinse, ocazie de care am profitat pentru a socializa cu rudele si am aflat, printre altele, noutati si picanterii din viata fiecaruia. Pe langa cheful si voia buna ce a insotit adunarea, am aflat de hotararea unei rude de a se casatori dupa sarbatorile pascale. Din vorba in vorba am aflat ca mersul pregatirilor pentru nunta sunt in toi si totul se pregateste ca la carte. Singura necunoscuta pentru viitori miri este cum sa-si imagineze primul dans. Apoi mai era o necunoscuta unde si la cine sa apeleze pentru cateva ore de dansuri pentru a iesi totul bine in ziua nuntii. Este adevarat ca fiecare dintre noi si-ar dori ca in noaptea nuntii totul sa fie perfect, totul sa se desfasoare fara probleme si incidente. Intr-adevar casatoria reprezinta cel mai important eveniment din viata adulta a unui om, prin urmare prezenta si prestatia mirilor la propria nunta trebuie sa fie impecabila. Mai ales acum cand tehnologia atat de avanasata iti ofera ocazia de a filma si fotografia cu telefonul mobil, aparatul foto sau camera video.

Dansul miresei
In aceste circumstante am venit cu propunerea ca viitorii miri sa apeleze la serviciile scolii de dans Soft Step. Intotdeauna sfaturile unui profesionist in materie de muzica si coregrafie sunt recomandate in locul celor venite din partea rudelor sau a prietenilor. Impreuna cu reprezentantii scolii de dans Soft Step viitorii miri pot hotari ce dans doresc pentru dansul miresei, de la clasic si elegant, la disco si fun. In functie de aptitudinile si preferintele fiecaruia dintre parteneri se va pune toata lumea de acord si vor urma cateva ore de coregrafie pe muzica aleasa de miri. Intotdeauna viitorii miri vor alege cate cursuri de dans doresc in functie de sfaturile profesionistilor de la Soft Step. Se poate alege de la cativa pasi de vals vienez pana la orice coregrafie interesanta, totul pentru a crea in noaptea nuntii un moment spectaculos de care sa-ti amintesti toata viata.

Cursurile de dans oferite de Scoala de dans Soft Step sunt organizate si tinute de antrenori de dans profesionisti care se pot adapta fiecarei persoane in parte sau poti opta pentru cursuri de dans in particular daca te intereseaza doar un anumit stil de dans sau o coregrafie anume. In general cursurile de dans pentru nunta sunt tinute de antrenori atestati in sali centrale usor accesibile cu masina sau mijloace de transport in comun. Cand vorbim de profesionism in dansuri se intelege ca nu exista posibilitatea sa vii cu o melodie sau un stil de muzica la scoala de dans Soft Step si acolo antrenorii sa nu reuseasca sa te invete o coregrafie interesanta adaptata sau special creata pentru noutatea muzicala cu care te-ai prezentat. Solutia de a apela la scoala de dans Soft Step a fost acceptata pe loc, mai ales ca toate orele particulare se vor tine in functie de programul tau personal si de disponibilitatea salii de dans.

Cursuri de dans Soft Step
Discutia despre dansul de nunta a animat toata asistenta si a trezit nostalgia dupa pasi de dans in randul persoanelor mai in varsta. Interesant a fost faptul ca majoritatea dintre ele au inceput sa se planga ca duc dorul acelor vremuri din tinerete in care mergeau la baluri si dansau pana nu mai puteau. Surpriza cea mai mare a fost sa afle ca la scoala de dans Soft Step se tin cursuri de dans seniori. Intr-adevar marea majoritate a oamenilor care trec de prima tinerete nazuiesc sa faca miscare mai putin solicitanta, iar dansul este o oportunitate ideala pentru conditia lor fizica. In plus, la cursuri de dans pentru seniori poti sa-ti urmaresti pasiunea chiar daca ai depasit varsta de 50 de ani. Astfel poti invata sa dansezi de la Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Bachata, Rumba, Samba, Cha-Cha, Jive, Paso-Doble pana la Quick Step. Urmand cursurile de dans pentru seniori te poti mentine intr-o forma fizica buna, vei face miscare in ritmul tau si este cel mai placut mod de a petrece timpul liber.

Am ramas placut surprins de entuziasmul creat in jurul scolii de dans Soft Step, nici nu ma asteptam ca aproape toata lumea sa fie atat de receptiva la ideea de a merge la dansuri, de la miri pana la viitorii socri. Trebuie sa recunoastem ca dansurile sunt o alternativa buna pentru adulti, de a petrece cateva ore de miscare in ritm de dans ce face bine la sanatate si conditia fizica a fiecaruia. Cursurile de dans sunt o solutie practica pentru cei care nu iubesc mersul la fitness sau sala de forta, fiind o varianta mai putin plictisitoare de a face miscare si a consuma energie, dupa un program solicitant la serviciu. In plus, daca urmezi cursuri de dans pentru adulti iti dezvolti abilitatile de dansator, astfel incat pe ringul de dans sau oricand doresti sa dansezi o sa dansezi foarte bine. 

www.softstep.ro
Cursurile de dans pentru toate varstele si pretentiile sunt tinute de antrenori profesionisti in sali moderne cu atmosfera placuta in care cu siguranta te vei simti bine. Scoala de dans Soft Step ofera dansatori profesionisti pentru diferite evenimente sau filmari, care pot oferi demonstratii de dans speciale, pline de miscare si culoare. In final, problema dansului miresei fiind rezolvata, atmosfera s-a destins si mai mult dupa ce s-au facut perechile si s-a dat muzica mai tare. Fiecare a incercat sa-si arate abilitatile de dansator amator. Totusi cu toata voia buna ce anima asistenta, o singura concluzie a fost acceptata in unanimitate cum ca toti aveam nevoie de serviciile scolii de dans Soft Step, intr-o masura mai mare sau mai mica. Daca te vei casatori in viitor sau deja esti casatorit, in primavara asta indragoste-te din nou in pasi de dans.

9 comentarii:

  1. Căsătoria nu reprezintă cel mai important eveniment din viața unui adult

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori reprezinta cel mai nefericit moment...ori cel mai neinspirat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alegerea o face fiecare dintre noi ca uneori suntem neinspirati se poate rupe o casatorie si sa-ti refaci viata alaturi de alta persoana

      Ștergere
  3. Ce tare: "cel mai neinspirat" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dansul mirilor e de cele mai multe ori o mare provocare, si urmarea unor cursuri de dans este foarte indicata celor doi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate. Cursurile de dans iti vor da incredere in noaptea nuntii

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro