Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as putea, as interzice culoarea portocalie

Oamenii sunt atat de diferiti prin comportament, personalitate si caracter incat nu gasesti doi oameni identici nici macar daca sunt clone. Diversitatea este evidenta in modul in care ne asortam vestimentatia, dar mai ales in alegerea culorilor preferate pentru articolele de imbracaminte si incaltaminte. Personal daca as putea as interzice culoarea portocalie din vestimentatie. Oricum privim lucrurile nu trebuie sa ne raportam la realitatile politice de la noi ca sa interzici culoarea portocaliu. In primul rand, daca nu esti o persoana excentrica care doresti sa iesi in evidenta printr-o vestimentatie in culoare portocalie, niciodata nu vei cumpara un articol de imbracaminte sau incaltaminte intr-o nuanta de culoare orange. Statistic daca stai in mijlocul unei artere comerciale foarte aglomerata si observi culorile in care oamenii obisnuiesc sa se imbrace, vei constata cu surpriza ca poate la un singur procent din populatia ce-ti trece prin fata ochilor obeservi aceasta culoare. Exista totusi si cazuri exceptionale in care a purta portocaliu este o mandrie nationala cum este in randul olandezilor, dar la noi nu se pune problema aceasta.

Pantofi dama cu toc
Presupunem ca o femeie achizitioneaza o pereche de pantofi dama cu toc in culoare portocalie aflati la oferta de pret buna din magazinul online Asortie. Stai si te gandesti oare cu ce anume o sa poata asorta pantofii respectivi, ce sunt un model destul de placut, dar culoarea strica totul? Ce faci in cazul unei zile de primavara umeda si rece, cu ploi abundente? Categoric pantofii de dama de culoare portocalie din piele intoarsa se vor uda si murdari de nu mai scoti incaltaminte purtabila din ei niciodata. Oricat de fashion sunt pantofii de dama portocalii, din punct de vedere practic nu prea ai cu ce sa-i asortezi ca sa nu pari un clovn de circ sau un papagal portocaliu. 
Ghete barbati
Incaltamintea, in general, ne reprezinta si trebuie asortata cu vestimentatia, in functie de ocazie sau eveniment. De cele mai multe ori cand vorbim de incaltaminte, sunt magazine care se adreseaza cu precadere anumitor gusturi si se aprovizioneaza cu incaltaminte intr-un anumit stil. Am descoperit in magazinul online de incaltaminte Asortie o pereche de ghete barbati Pikolinos la un pret foarte bun. Modelul este frumos dar culoarea ocre este o culoare pe care nu o pot asorta cu niciun alt articol de imbracaminte din garderoba. Daca vorbim de imbracaminte de iarna o avem majoritatea in nuante de culoare inchisa. In plus, la barbati, incaltamintea se asorteaza intotdeauna cu cureaua pantalonului. Stau si ma gandesc ca nu am nicio curea in culoare ocre sau o nuanta de culoare asemanatoare. Cum as arata intr-o pereche de pantaloni grosi de culoare neagra si incaltat cu bocanci in culoare ocre? Un contrast mai evident, mai tipator, care sa atraga atentia tuturor nu cred ca exista. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poti ajunge subiectul de gluma al colegilor de serviciu, apoi te mai alegi si cu vreo porecla de care nu mai scapi toata viata.

Promotie Asortie
In materie de pantofi magazinul meu preferat este Asortie, un magazin online de incaltaminte si accesorii. Daca pasesti virtual pragul magazinului online Asortie vei intelege pe loc de ce a devenit preferatul meu. Asortie este un magazin care tine pasul cu tendintele modei exprimate prin genurile elegant, office, sport si comod ale celor mai cunoscute branduri din Romania sau strainatate. Indiferent de sezon, cand sunt in cautare de incaltaminte pasesc cu incredere in magazinul online Asortie in care cu siguranta voi gasi o pereche de pantofi exact pe gustul meu. Cu mici exceptii de culoare ce intaresc regula, in magazinul online Asortie gasesti incaltaminte pentru toate gusturile pe care o poti asorta in functie de culorile din garderoba.

Pantofi barbati Pikolinos
Un model de pantof comod la un pret foarte bun, exact pe gustul meu, am gasit in magazinul online Asortie. O pereche de pantofi barbati Pikolinos de culoare cuero, o nuanta de maro ce o poti asorta usor cu o curea maro intr-o tinuta casual, perfecta pentru mers la serviciu. Pantofii sunt comozi, cu lira, din piele naturala si foarte practici. De fiecare data aleg un pantof pentru comoditate, confortul oferit la mers si o nuanta de culoare care se asorteaza cu articolele de imbracaminte preferate. Sunt convins ca pantofii Pikolinos sunt de calitate, cu talpa lipita si dublu cusuta, care le ofera impermeabilitate in zilele ploioase de primavara dar si o durabilitate mare la uzura.

www.asortie.ro
Brandul Asortie tine pasul cu tine in cinci locatii in Ploiesti sau online. Recomand sa te abonezi la newsletterul Asortie sau sa urmaresti pagina de facebook dedicata brandului pentru a afla cele mai noi colectii si produse listate, campaniile de reduceri si promotii, dar si cele mai noi tendinte in moda, concursuri si lifestyle. Chiar si cei mai pretentiosi clienti vor gasi la Asortie un model de incaltaminte creat parca special dupa gusturile si pretentiile lor. Tine pasul cu Asortie si asorteaza-te cu primavara in culorile preferate.

2 comentarii:

  1. Si eu aș interzice culoarea portocalie. E purtată de prea mulți care m-au decepționat. Succes!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro