Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Top 3 destinatii de vazut anul acesta prin tur-operatorul Cocktail Holidays

Oamenii sunt o specie foarte competitiva, functionam mai bine si suntem motivati mai mult de un clasament sau un top, chiar daca nu primim nimic in schimb, o pozitie buna intr-un top sau una pe un podium reprezinta o recompensa foarte buna pentru oricine. Oamenii sunt o specie foarte curioasa, probabil daca nu eram asa curiosi nu avansam din punct de vedere tehnologic. Intotdeauna, in orice a intreprins omul, curiozitatea si dorinta de autodepasire au fost ingredientele minune care au dus la succes. Este adevarat ca masuram totul cu precizie, alcatuim statistici la care ne raportam, cantarim si analizam totul din mai multe perspective si luam mereu decizii in urma unor analize. Ca oameni iubim calatoriile, iar acum cand poti ajunge oriunde in lume in mai putin de 24 de ore, toate locurile spectaculoase ne sunt accesibile. Trebuie doar sa apelam la serviciile profesioniste ale unui tur-operator, sa facem rezervare din timp prin programul early-booking ca sa putem calatori cat mai ieftin si sa ne bucuram de vacante memorabile in cele mai frumoase locuri de pe Pamant. 

La plaja in Corfu
Intr-adevar secretul unei vacante reusite este programul Early Booking prin care poti face rezervari la preturi exceptionale. Oferte atractive pentru vacante si concedii estivale gasim la tur-operatorul Cocktail Holidays, un mare jucator pe piata de servicii turistice din Romania. Cocktail Holidays de aproape 20 de ani, ofera servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere si bilete de avion. Daca ar trebui sa facem un top al celor mai frumoase destinatii turistice ce trebuie vazute intr-o viata, putem alege orice loc fabulos din lume si sa-l plasam pe o pozitie fruntasa intr-un top. Totusi cred ca trebuie sa fim realisti si un top cu destinatii chiar accesibile pe care ti le poti permite si unde poti ajunge foarte usor este mult mai bun. In opinia mea un top 3 destinatii ce merita vazute anul acesta ar cuprinde: Mykonos, Corfu si Antalya.

Oferta vacanta Corfu
O destinatie turistica de top, incarcata de istorie, mit si legenda, accesibila si in acelasi timp ieftina pentru toti romanii este insula Corfu. Insula este accesibila atat cu masina, autocarul sau avionul, dar cel mai comod si confortabil mod de a ajunge in Corfu este un Charter Corfu din Bucuresti, prin Agentia de Turism Cocktail Holidays. Optiunea pentru charter este fara stres si fara batai de cap suplimentare, respectiv nervi si energie consumata in trafic. In plus, chiar poti daca doresti sa inchiriezi de acolo o masina la un pret acceptabil pentru deplasari pe insula. Cele mai bune oferte prin Early Booking in Corfu le gasesti la tur-operatorul Cocktail Holidays, care-ti pune la dispozitie reduceri de pana la 20%, cu alte cuvinte iti faci concediul inteligent aproape la jumatate de pret. O data ce ai pus piciorul pe insula, vei fi fascinat de legendele locului. Una dintre legende te duce inapoi in istorie si face referire la celebra epopee Odiseea, scrisa de poetul orb Homer, ce descrie drumul haotic de intoarcere acasa a grecilor dupa asediul Troiei. Locuitorii din insula Corfu sustin ca stanca in forma de corabie, din fata portului insulei, este epava pietrificata a corabiei lui Ulise, asa ca este posibil ca Faecia, tinutul regelui Alcinoos, sa fi fost exact insula Corfu. Conform legendei, dupa ce i-a ascultat povestea, regele Alcinoos i-a daruit lui Ulise o corabie care sa-l poarte in Ithaca. Insula Corfu este cu adevarat o atractie turistica fantastica, fiind un paradis sau o gradina a edenului pe pamant, de la vegetatia mediteraneana verde tot timpul anului, la frumuseti naturale, mini fiorduri, stanci, plaje cu pietricele sau nisip, pesteri si lagune. Insa ce atrage cel mai mult si incanta un turist este marea de un albastru perfect si clar. Pe langa vegetatia salbatica, o mare parte din insula este cultivata cu plantatii de maslini, citrice si chiparosi. Peste tot pe insula, in zone in care te astepti mai putin, gasesti sate pescaresti, biserici si manastiri vechi ce rasar din vegetatia salbatica. Orasul Corfu cu portul sau natural, marginit de vechi case cochete si de cafenele, este un loc linistit, nimerit pentru zile intregi de relaxare. Profita de reducerile prin early-booking si fa o rezervare online pentru o vacanta in Corfu, unde mitul si legenda se intrepatrund pentru a oferi un colt de paradis, direct pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays.

Insula Mykonos
O alta destinatie turistica de top in care poti ajunge anul acesta este insula Mykonos. O vacanta memorabila in legendara insula Mykonos, prin tur-operatorul Cocktail Holidays, reprezinta o calatorie inedita in istorie si legenda. Pentru indragostiti sau proaspeti casatoriti ce vin pe insula in luna de miere, un loc pitoresc ce a inspirat artisti de-a lungul vremii este Mica Venetie din Mykonos. Acesta este unul dintre cele mai romantice locuri de pe insula, alcatuit din case vechi, cochete, ridicate exact pe malul marii. Intr-un loc legendar muzeele sunt atractii turistice ce merita vizitate: Muzeul de Arheologie, Muzeul Folcloric, Muzeul Casa Lena si Muzeul Maritim Egeean in care sunt expuse obiecte si artefacte ce cuprind istoria insulei din epoca de piatra pana in prezent. Desigur, in Mykonos, exista biserici si manastiri, unele dintre ele adevarate capodopere de arhitectura religioasa. Cele mai frumoase sunt biserica Panagia Paraportiani si manastirea Tourliani ce pot fi vizitate si admirate. Insula Mykonos ocupa un loc fruntas in topuri datorita plajelor sale faimoase pentru nisipul auriu si apele de un albastru intens, curate si cristaline, dar si pentru facilitatile turistice si sportive, ca sa nu mai vorbim de foarte multa distractie. Cele mai spectaculoase plaje din Mykonos sunt: Paradise, Super Paradise, Platis Yialos, Psarou si Ornos, pozitionate in partea sudica a insulei. In schimb plajele nordice sunt mai putin populate oferind liniste si relaxare celor ce prefera locurile putin aglomerate. Concret cele mai tari petreceri din Grecia insulara sunt in Mykonos. Ca sa te bucuri de un concediu fabulos in Mykonos poti rezerva vacanta visurilor tale online, direct de pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays beneficiind de reducerile early-booking. 

Minunata Antalya
Antalya este o destinatie indragita de foarte multi romani ce merita cu desavarsire un loc in topul locurilor minunate pe care le poti vedea anul acesta prin tur-operatorul Cocktail Holidays. O zona cu adevarat spectaculoasa plina de frumuseti naturale si o mare superba ce te face sa revii cu placere in fiecare an. Printre frumusetile naturale spectaculoase ce merita vizitate sunt cascada Manavgat, cascada Duden, cascada Kursunlu si Flacara Eterna, un loc unde focul este intretinut de gazul metan ce iese din pamant. Moschei, muzee, ruine si cartiere vechi intregesc nevoia de cunoastere a fiecarui turist. In plus pasionatilor de cumparaturi, aici ai parte de o diversitate mare de piete si magazine ce acopera toata gama de produse imaginate vreodata de om. Cu adevarat distractia este la ea acasa in parcul Dedeman Aquapark din Antalya. Trei plaje superbe, Lara Beach, City Beach si Konyaalti Beach prevazute cu tot ce ai nevoie pentru o zi relaxanta la plaja, atrag in fiecare an mii de turisti. La fel de antrenanta si euforica este viata de noapte plina de distractii in Antalya. Alege o vacanta in Antalya prin programul Early Booking. oferit de agentia de turism Cocktail Holidays.

www.cocktailholidays.ro
Un cocktail de vacanta minunat, poti avea prin tur-operatorului Cocktail Holidays, care ofera garantia calitatii 100%. Toate hotelurile sunt atent selectionate, pachetele turistice sunt fara taxe ascunse, zborurile sunt directe prin Tarom si asistenta turistica in limba romana este asigurata pe toate destinatiile de charter. Cocktail Holidays ofera rezervari online 24/24, iar pachetele rezervate sunt complete (servicii de cazare, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno) si includ toate taxele, inclusiv taxele de aeroport, fara taxe ascunse. In plus Cocktail Holidays garanteaza cel mai bun raport pret/calitate si pune la dispozitia clientilor personal calificat gata sa te ajute si consilieze in orice moment. Rezerva online un pachet de vacanta si primesti gratuit asigurare medicala si storno, indiferent de varsta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro